Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To tylko sport. Smiac mi sie chce z idiotow, ktorzy jak widza mma to sraja pod siebie z podniecenia i uwazaja, ze umiejetnosc samoobrony/spuszczania wpierdolu jest najwazniejsza w zyciu...
Dla niektórych to aż sport. Mma jest sportem bardzo ogólnorozwojowym, łączy w sobie wszystkie skuteczne i efektywne formy walki. Zapasy, muay thai, boks kick boxing i bjj to dla nich chleb powszedni. Aby coś w tym sporcie osiągnąć potrzeba ogromnego zawzięcia, a nie miękkich jąderek jak u ciebie. To sport który kształtuje charakter(jak większość sportów walki), a ty hejterze, co robisz? Wypierdalaj pograć w squasha z różowymi kolegami z aerobiku. Dobija mnie fakt że ludzie potrafią być takimi ignoranckimi idiotami, którzy w dupie byli gówno widzieli a mają najwięcej do powiedzenia. Najważniejsze w życiu jest poznanie samego siebie i robienie tego w czym się spełniamy. Ja teraz odnalazłem siebie i stwierdzam że spełnię się gdy ponownie powiem ci takie oto skromne "idź się zabij".
Pozdrawiam serdecznie mistrzu
Skoro według Ciebie to sport dla "małp" to szczerze Ci współczuję, bo większość(jak nie wszyscy) z nich spokojnie napierdolili Ciebie i twoich "kolerzkuw" z osiedla z którymi po lekcjach w gimnazjum chodzicie na szlugi.
Dziecko neostrady, do spania idz juz niech ci ojciec zaspiewa na dobranoc pedałku.
Spina kmiotków po 20 lat, bezcenna
A teraz aplikujcie !
Pewnie ostro fapujecie do tych małp w klatkach.
Czy tylko troszkę?
Fajnie że to Polak napierdala anie na odwrót!
Szkoda tylko że to sport dla małp.
Zamkniętych w klatce.
A oglądający ten "sport" nie różni się prawie niczym od, małpy która ogląda bijące się po ryjach banany.
Ty sam jak ten kurwa małpa , jedynie się zgodzę co do klatki bo ona wkurwia , jeszcze niektórzy chcą ,żeby na ksw zamiast ringu był oktagon pojebało ich do reeszty , nie wiem jak oni ale ja jakbym walczył zawodowo to chciałbym być traktowany jako sportowiec a nie jakiś zwierzak zamknięty w klatce
Ty sam jak ten kurwa małpa , jedynie się zgodzę co do klatki bo ona wkurwia , jeszcze niektórzy chcą ,żeby na ksw zamiast ringu był oktagon pojebało ich do reeszty , nie wiem jak oni ale ja jakbym walczył zawodowo to chciałbym być traktowany jako sportowiec a nie jakiś zwierzak zamknięty w klatce
Hehehe :d
Widzę że ostro Fapujesz, misiu
Miś fapuje do małpek
jeszcze niektórzy chcą ,żeby na ksw zamiast ringu był oktagon
Proponuje pentagram, albo hexagon.
Albo gwiazdę dawida! [To i tak dla małp bez różnice]
Jak pejsate małpy zaczną walczyć, to zmienię swoje zdanie o tym "sporcie"
A tak swoją drogą to co ty dziecko [17lat] robisz tu na sadistic'u?
Szron, ty jabany prowokatorze
Po czym wnosisz misiu?
Klatka do MMA jest lepsza niż ring, uwierz ;D
Dla małp oczywiście że jest lepsza.
Tam małp miejsce.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów