📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
sztabka 12Kg z próbą 999 to jakieś 170 tyś złoty, ciekawe czy to była prawdziwa czy np miedziana i pozłocona
Tyś tyś?
dmnunited napisał/a:
na pewno ktoś zaprojektował to w ten sposób, żeby jakiś ciapek mógł wyjąć tę sztabkę i sobie pójść bogatszy o ok 500 tys. euro... ahh, biedni, naiwni ludzie...
Obejrzyj drugi filmik, Kitajcowi się udało, brawa dla niego i niech przypierdoli tą sztabką złota Stuu i zmieni nazwisko na Chow, teraz tylko pozostało mu jechać do Bangoku i zajebać ruskiej mafii małpkę dilerkę.
djted napisał/a:
Już było wyjasnione na JBZD , ze nagrodą jest 20 $.... Jest gdześ niby takie coś , ze mozesz sobie zatrzymac sztabkę jesli ją wyciagniesz 2 palcami....
Co? to Chinol nie zatrzymał sobie sztabki? skurwysyny! to powinien ich teraz pozwać do sądu, jakby sobie tak łapę złamał? strata duża a nagroda 20 dolców? chuj!
Zwykły złocony wolfram.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów