📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
korowiow777
"Nie chodzi o cipkę, ale o CIPSKO. Też jestem hetero, ale takie wary mi się po prostu nie podobają"
jakbyś był hetero to byś wiedział, że to nie wary
"Nie chodzi o cipkę, ale o CIPSKO. Też jestem hetero, ale takie wary mi się po prostu nie podobają"
jakbyś był hetero to byś wiedział, że to nie wary
jakbyś nie był idiotą i trolem to byś wiedział o czym piszę.
Rozjebana tak ze aż straszy
Przecież porzygać się można. Jakaś cipa obszczana.
jeden z lepszych filmików jakie widziałem, mi tam się podoba:) obejrzałem cały.
Klasyk śpiewa:
"Cycki jak rodzynki u małej dziewczynki. Nos trochę za duży w proporcji do buzi"
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
"Cycki jak rodzynki u małej dziewczynki. Nos trochę za duży w proporcji do buzi"
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Co to cipsko tak pulsuje
korowiow777
nie spinaj pośladów, napisałeś wary to napisałeś i sie teraz pokrętnie nie tłumacz ze swojej orientacji. "idiotą i trolem" niezłe kombo. weź se anime pooglądaj
korowiow777
ps. hetero nigdy by nie pomylił war z czymś innym, nie wiem o czym ty tam sobie myślałeś. przegrałeś
nie spinaj pośladów, napisałeś wary to napisałeś i sie teraz pokrętnie nie tłumacz ze swojej orientacji. "idiotą i trolem" niezłe kombo. weź se anime pooglądaj
korowiow777
ps. hetero nigdy by nie pomylił war z czymś innym, nie wiem o czym ty tam sobie myślałeś. przegrałeś
można ją nieraz zobaczyć na myfreecams
TB303 gdy już sobie ulżyłeś i wyładowałeś na mnie swój stres ( służę pomocą) widzę lepiej nie dyskutować o Twych gustach bo widocznie źle to już na Ciebie wpływa. Wszyscy już przecież wiedzą, że jesteś hetero i naprawdę wierzę w to ja także. bo jesteś... Prawda?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów