📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
w przenośni i dosłownie 'czarny humor'
stankry napisał/a:
Mistrz nie może być czarny
Ok. Powiedz to Tysonowi, Woodsowi, Jordanowi, Johnsonowi, Owensowi, Boltowi, Lewisowi, Ali .... i setkom jeśli nie tysiącom czarnych mistrzom (nie rzadko wszechczasów).
"Caught me slippin" - "Dorwał mnie jak spałem" a nie "mów mi siódmy" to nawet sensu niema.
A co do Dave'a to mój ulubiony czarnoskóry komik. Szkoda tylko, że comedy central zjebało sprawę i Dave skończył swoją karierę jako komik ;/
A co do Dave'a to mój ulubiony czarnoskóry komik. Szkoda tylko, że comedy central zjebało sprawę i Dave skończył swoją karierę jako komik ;/
Matiezis napisał/a:
"Caught me slippin" - "Dorwał mnie jak spałem" a nie "mów mi siódmy" to nawet sensu niema.
Ma sens, bo wcześniej mówi, że w obrębie Houston zgłosiło się właśnie siedmiu. Ale nie wiem. Nie moje tłumaczenie, ale bardziej śmieszne dla mnie jest, mów mi siódmy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów