...ale po ostatnim strzale (prosto w pusty łeb) obiecał, że już nie będzie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
jawox napisał/a:
Hm... ot ciekawy koncept...
Czy policja lub inne służby porządkowe nie powinny mieć dwóch gnatów? Pierwszy typowo tylko na gumowe kule, drugi na ostre amo?
Taka patola by np. dostała pół magazynka z gumy zaraz by się opsrała, gliniarz by był kryty i nikt by nie krzyczał "aj kent brith"
Ot taki kłeszczyn. Dobranoc
Pierwsze 2 strzaly dostal z bean baga ale jak widac nie pomoglo.
Tańcujesz jak pawian w kraju gdzie byle niggus ma broń? spodziewaj się dawki ołowiu - nie wiem co wy sobie myślicie że taki policjant ma robić, negocjować z szaleńcem który na dragach to po i 10 kulce dalej jest niebezpieczny czy tak jak tutaj wyeliminować problem społeczny.
Bardzo dobrze zrobili.
Bardzo dobrze zrobili.
"We dont dial 911."
Ranny moze skarzyc, martwy nie...
Tutaj ewidentnie policjanci powinni odpowiadać za zabójstwo.
longlifekubix napisał/a:
Otatnia kulka to egzekucja, czasem mam wrażenie że amerykańscy gliniarze już rano sobie myślą kogo odjebią na służbie.
Wyrwał chwasta, spoleczenstwo winno byc wdzieczne że nie bedzie lozyc na gnoja w wiezieniu
blokern napisał/a:
mam dziwne przeczucie ze mimo koloru skory w srodku byl czarny
Pewnie jakiś antifiarz lub blm...pasowałoby do spierdolenia umysłowego jakie zaprezentował postrzelony osobnik.
Po prostu go rozpierdolili. Przecież się nie ruszał dopóki nie zaczęli do niego napierdalać. Tfu na te policyjne gnidy.
No już już spokój. Jaki biały? Dawid,... DAWID!!! Więc on tylko wygląda jak biały
co wy debile piszecie, koleś pies musi skorzystać z shoot to kill, taki patus nawet w ostatnim momencie, tchnieniu może wyjąć broń i zastrzelić tego psa. Pies ma rodzine, żonę, dzieci... Skoro ktoś pokusi się na atak na policjanta, to znaczy, że jest debilem i musi wiedzieć czym może się to kończyc.
i to mi sie podoba,a nie jak u nas, potem smiechy z policji bo sie boja broni uzyc
Wiem że Policja to nie pan i władca...
Ale uczciwy obywatel nie udaje kozaka przed wymierzona w niego bronią.
Tylko trzymał by ręce w górze stał w miejscu i spytał co ma robić.
A wtedy w sądzie można dociekać np bezprawnego zatrzymania.
Lepiej dyskutować ze znudzonym sędzią niż policjantem któremu wybitnie adrenalina do mózgu strzela.
Ale uczciwy obywatel nie udaje kozaka przed wymierzona w niego bronią.
Tylko trzymał by ręce w górze stał w miejscu i spytał co ma robić.
A wtedy w sądzie można dociekać np bezprawnego zatrzymania.
Lepiej dyskutować ze znudzonym sędzią niż policjantem któremu wybitnie adrenalina do mózgu strzela.
Podoba mi się takie nie pierdolenie się w tańcu panów policjantów w Stanach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów