Idealny fejk na tą grupę.
Dzisiaj pasuje piosenka
"hej czy wy wiecie, macie władzę na świecie".
Romantyczne pierdy KULTu o tym jak to decydenci tak naprawdę nic nie mogą, mogą wszystko. Nie chcą by biedota latała sobie po świecie, już się pozbyli taniego latania. Nie chcą by biedota korkowała ulice - biedota już nie wiedzie do miasta. Nie chcą by biedota sobie ogrzewała dom czy chce - biedota ma ocieplić dom i wymienić kopciucha... kurwa na pompę ciepła xD
Biedoty nie stać? To jebnąć to w podatkach klasie średniej, klasa średnia staje się na równi z biedotą, teraz już nie ma żadnych klas, średni płacą gigantyczne podatki, biedotę olejemy, bogaci nie płacą nic, nie mają żadnej odpowiedzialności, jeszcze tylko klasie politycznej w każdym państwie jakieś benefity, gówno posady w bankach światowych, UE, żeby warto było zdradzić ojczyznę i wiśta wio.
Skończy się jak z tymi ćwokami w Anglii, którzy muszą wysiadać z auta, zasłaniać kartonem tablice, płakać przed kamerami. X lat głosowania na tych jebanych globalistów. To samo w Kanadzie, wybierają tego turda i potem płaczą, że im konta w banku blokują, że mają niski social rating, jak w Chinach. Strach się bać co będzie dalej.
A nie prościej było napisać : "Yebać władzę !!!".
Papka dla przygłupów od płaskiej ziemi, zabójczych szczepień i żydowskiego podziemnego rządu
No właśnie, to jest problem, że chcecie wierzyć. W te wszystkie brednie o NWO, wielkim resecie, szczepionkowej depopulacji itd. I o żydowskim spisku przede wszystkim, bez którego życie nie miałoby sensu. Wielu z was deklaruje się jako ateiści, ale chyba nie do końca nimi jesteście bo jednak macie swoją religię, a wasza wiara jest silna.
NWO, wielkim resecie, szczepionkowej depopulacji
czwartej rewolucji przemysłowej, wielkiej narracji itd.
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówNo właśnie, to jest problem, że chcecie wierzyć. W te wszystkie brednie o NWO, wielkim resecie, szczepionkowej depopulacji itd. I o żydowskim spisku przede wszystkim, bez którego życie nie miałoby sensu. Wielu z was deklaruje się jako ateiści, ale chyba nie do końca nimi jesteście bo jednak macie swoją religię, a wasza wiara jest silna.
Przyznaj, ile razy szprycowałeś się popularnymi preparatami pandemicznymi? Czy chodzisz wciąż w maseczce i plujesz na ludzi bez wyzywając ich od nieodpowiedzialnych morderców? Czy przestałeś już jeść mięso i przesiadłeś się do elektryka, żeby ratować Ziemię przed katastrofą? Opowiedz mi proszę o tej Twojej normalności, żebym wiedział jak bardzo się zagubiłem w tych szurskich teoriach.
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Przyznaj, ile razy szprycowałeś się popularnymi preparatami pandemicznymi? Czy chodzisz wciąż w maseczce i plujesz na ludzi bez wyzywając ich od nieodpowiedzialnych morderców? Czy przestałeś już jeść mięso i przesiadłeś się do elektryka, żeby ratować Ziemię przed katastrofą? Opowiedz mi proszę o tej Twojej normalności, żebym wiedział jak bardzo się zagubiłem w tych szurskich teoriach.
Nie przyjąłem ani jednej dawki, szmaty na mordzie nie nosiłem i jeżdżę dieslem (a nawet dwoma). I co teraz powiesz?
Nie przyjąłem ani jednej dawki, szmaty na mordzie nie nosiłem i jeżdżę dieslem (a nawet dwoma). I co teraz powiesz?
No to jesteś zwyczajnym płaskoziemcą, tylko wypierasz się tego, żeby się nie stresować
Zgaduję, że jesteś też wierzącym, ale antyklerykałem.