📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dobrze, że się cymbały nagrywają, ku naszej sadystycznej uciesze. Szkoda, że przeżywają.
@karolzywy, na taki jednoślad nie trzeba się dorabiać, można go kupić za garść klepaków. Jedyne czego się trzeba dorobić, to wyobraźni żeby móc go z rozsądkiem używać. Dorośniesz, zaruchasz, zrozumiesz (jeśli wcześniej nie skończysz na hardzie). Zdrówka życzę.
Może i skończę podobnie jak ten typ (nie mówię tu o akcie samobójczym ale o wypadku z udziałem samochodu osobowego bądź teżciężarówki) ale przy większej prędkości bo akurat tak się złożyło, że posiadam pojazd ciut mocniejszy i w dodatku posiadam na niego także uprawnienia...
Teraz pozostało dokupić GoPro i nagrywać swoje podróże a być może nieszczęśliwie zostanę sławny na hardzie
Również życzę zdrowia i szerokości
Teraz pozostało dokupić GoPro i nagrywać swoje podróże a być może nieszczęśliwie zostanę sławny na hardzie
Również życzę zdrowia i szerokości
Jak to jest ze nie wiadomo jak by sie ktos rozjebal to kamerka zawsze bedzie nienaruszona
tak naprawde ten gość to fachowiec,zobaczcie jak umiejętnie upadał.Myślę że często robi takie ewolucje ale zawsze trafia się ten raz kiedy wszystko jest w pizdu nawet rzeczy które codziennie robisz .
możesz wszystko
karolzywy napisał/a:
łał... chwalisz się dostałeś na komunię mocny motor, bo się rodzice chcieli Ciebie pozbyć, czy że przy popisach będziesz ostro zapierdał? Raczej tutaj nie doda Ci to respa...ale przy większej prędkości bo akurat tak się złożyło, że posiadam pojazd ciut mocniejszy
karolzywy napisał/a:
wnioskuję że znalazłeś je w paprykowych Chrunchipsach...i w dodatku posiadam na niego także uprawnienia...
fiattt napisał/a:
wnioskuję że znalazłeś je w paprykowych Chrunchipsach...
Pojebany jesteś, w paprykowych nigdy nie było, tylko w ser-cebula
Ogólnie w chuj nudne są już komentarze typu asfalt nie patrzył w lusterka. W sumie mógł nie patrzeć jeśli prowadził ten wyprzedzany samochód.
Zrozumcie kurwa patałachy, że jak wszędzie wina leży po obu stronach i w wielu wypadkach wina jest ewidentnie motocyklisty na jego własne życzenie a akcja z patrzeniem w lusterka skierowana jest do idiotów, którzy piszą teksty typu "asfalt nie patrzył w lusterka, wina Tuska" z tego względu, że po drogach jeździ wielu normalnych motocyklistów którzy giną bądź zostają ciężko ranni właśnie przez idiotów którzy w swoje lusterka nie spoglądają.
Tak mam ból dupy !!
Pozdrawiam. Motocyklista
Zrozumcie kurwa patałachy, że jak wszędzie wina leży po obu stronach i w wielu wypadkach wina jest ewidentnie motocyklisty na jego własne życzenie a akcja z patrzeniem w lusterka skierowana jest do idiotów, którzy piszą teksty typu "asfalt nie patrzył w lusterka, wina Tuska" z tego względu, że po drogach jeździ wielu normalnych motocyklistów którzy giną bądź zostają ciężko ranni właśnie przez idiotów którzy w swoje lusterka nie spoglądają.
Tak mam ból dupy !!
Pozdrawiam. Motocyklista
czytam komentarze i nie bardzo rozumiem, co tusk ma do nawierzchni na drodze n348 na terenie nl...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów