Islam - religia tolerancji, pokoju i miłości
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Islam - religia tolerancji, pokoju i miłości
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rozdmuchany socjal europy. U siebie muszą zapierdalać żeby żyć(całkiem normalny układ), więc jadą do socjalnej europy gdzie dają im kasę za frajer to się czują jak paniska. Gdyby nie wygodne życie na koszt państwa to przecież nie siedzieli by w tej brudnej dla nich europie. A że pierdolą się na potęgę to ich coraz więcej w europie, więc chcą ją brać dla siebie.
Niech tak dalej pierdolą, to się świat wkurwi i rozpierdoli ich w drobny mak.
Przydałby się taki drugi hitler, tylko taki który by wytępiał ciapiatych...
dobrze że w Polsce półki co nie ma problemu z tym ścierwem
Proponuję zacząć hodować świnie. Mnóstwo świń.. Miliony. I wypuścić wolno na ulice. Wiem że srają ale to i tak mniejsze gówno.
Muslimki się ich boją bardziej niż śmierci.
Muslimki się ich boją bardziej niż śmierci.
Czytajac o socjalu nie myslcie sobie ze chodzi tu o kwoty z rzedu 500 zl na mies czy cos takiego. Te kwoty w podsumowaniu wszelakich zasilkow opiewaja na ponad 10tys zl miesiecznie dla pojedynczego osobnika! Niemowiac juz o tym ze urzedy powoli sa opanowywane przez kolorowych ktorzy pomagaja tylko swoim a bialego traktuja jak smiecia. Znam mase takich sytuaji bo mieszkam w Szwecji. Smialo moge powiedziec ze ta ,,tolerancja" jest bardziej wyniszczajaca dla kraju niz wojna!
Zabić to ścierwo, a tych którzy nie są do końca popierdoleni odesłać do swoich krajów i do swojej kultury.
@ Lordzik92 , tolerancja tu ni ma nic do rzeczy według mnie, problemem jest właśnie socjalizm.Europa jest zadłużona a funduje wygodne życie obywatelom w sytuacji gdy jej na to nie stać. Potem ślini się na talar petroszejka i zachęca go żeby był tak łaskawy i tu inwestował. Powstało jakieś błędne koło.
Mimo, ze zawsze Europa wystawia na nas faję i próbuje w każdej ekonomicznej sprawie zerżnąć bez mydła w anusa, to prawdopodobnie znowu będziemy musieli pomóc tym cipkom. Przynajmniej cel naprawdę szczytny, wyjebać to paskudne robactwo do ostatniego, to powinność każdego sadysty:)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów