Witam drodzy sadole. Przedstawiam wam trailer gry deadpool, która może przypaść do gustu nie jednemu z was
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Na pc-ta też wychodzi.
Tym mi smakujesz słodziej:
I słońcem i księżycem,
Rozkoszą nienasyceń,
Szczodrością moich dni -
Dziękuję ci.
Szczodrością moich dni -
Dziękuję ci.
Proste że nie kanon z rozjebaniem uniwersum, ale JEDNAK jest to jedyny bohater/anty-bohater który tego dokonał. Inne postaci nie dokonały tego, także i tak jest wyższoscią i chuj.
Ciekawe jak wypadnie na tle nowych Batmanów...
@Yakeya Punisher też zajebał wszystkich. Punisher kills the marvel universe. W innym wątku też zajebał większą część kiedy bohaterowie wpadli w szał i zaczęli rozjebywać wszystko wokół
Proste że nie kanon z rozjebaniem uniwersum, ale JEDNAK jest to jedyny bohater/anty-bohater który tego dokonał. Inne postaci nie dokonały tego, także i tak jest wyższoscią i chuj.
Lobo zajebał całą swoją planetę bo u się nudziło. Mniej-więcej.
Gdy go zabito, to zrobił taką rozróbę w zaświatach, że przywrócili go do życia i dali mu nieśmiertelność.
Poza tym, słucha metalu i ma zajebisty motocykl.
Nie no kurwa nawet on nie ma prawa obrażać Logana. A Lobo rządzi tak poza tym.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów