Miażdżący cyce teledysk akcja znacyzna się od 0:59 ,jak za mocne to proszę o wrzucenie na harda
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Deathstep nie istnieje . To jest zabawa z oscylatorami plus amen snare z plyty z samplami . Pseudo , semi dubstep . Jestes kolejnym debilem , ktory nacpal sie mial mial , nie ma pojecia o urban breaks i chcialby byc fajny . W rzeczywistosci nie nadajesz sie nawet na gimbusa . Jestes nie doedukawym pseudo inteligentmy , maloroztargnietym , cierpiacym na retardacje owocem seksu analnego mojego psa z twoim starym . A teraz wypierdalaj , tlumoku . won .
Tyś słyszoł deathstep ? Chyba Cie pojebało ? Gdzie tu jaki "Hard" ? Jebnij się w czoło jakisikej kamolem !
@Sahex
Przecież Hard zginął niedawno.
Przecież Hard zginął niedawno.
Niestety Teletubisie wydaja mi sie bardziej psychodeliczne niz to ; ) ale nice try. Ogladalem tylko pijany moze jakbym sie zjaral cos by dalo ale watpie.
Osełedec napisał/a:
kasia12, Płeć: Mężczyzna.
Ot, zagwozdka.
więc córka, kochanka albo żona, albo lubi udawać małą dziewczynkę a nam chuj do tego, jego sprawa
Nie zdziwiłbym się gdyby to pojawiło się na hardzie po tym co się stało teraz z tym działem. Zaczynam wątpić w sadystyczność tego portalu, trzeba szukać gdzie indziej egzekucji, flaków czy ciał noworodków. Tutaj niedługo zakażą nawet bab z kutasami.
Ale filmik fajny
Ale filmik fajny
pesudoremix kawałka i teledysku Buckethead'a - "Spokes on the wheel of torment"
Toż to nawet wobla nie ma... -.-
Hieronim Bosch namalował tryptyk "Ogród ziemskich rozkoszy" wcześniej, niż Kolumb odkrył US and A. Dlatego wydaje mi się, że film sam w sobie może i jest mało sadystyczny, ale Bosch zdecydowanie miał by dzisiaj dużo piw na Sadolu. Nie wiem skąd czerpał inspiracje, ale takich pomysłów nie powstydził by się żaden dzisiejszy "hardcore-owy" artysta.
A muza - I tak lepsza od typowego DubStepu - mniej huku, mroczniejszy klimat.
A muza - I tak lepsza od typowego DubStepu - mniej huku, mroczniejszy klimat.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów