📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
@up
Heh, tylko czekać jak gimbaza na skuterach zwąca się motocyklistami stwierdzi, że ten koleś jest zajebistym motocyklistą
Kiedyś na yt stwierdziłem, że kierujący motocyklami dzielą się na motocyklistów i dawców, którzy miana motocyklistów nosić nie powinni No ale cóż, dawcy cały czas robią czarny PR motocyklistom którzy po prostu chcą spokojnie dojechać z miejsca na miejsce.
Heh, tylko czekać jak gimbaza na skuterach zwąca się motocyklistami stwierdzi, że ten koleś jest zajebistym motocyklistą
Kiedyś na yt stwierdziłem, że kierujący motocyklami dzielą się na motocyklistów i dawców, którzy miana motocyklistów nosić nie powinni No ale cóż, dawcy cały czas robią czarny PR motocyklistom którzy po prostu chcą spokojnie dojechać z miejsca na miejsce.
Jestem motocyklistą, mam kategorię A, a Suzuki to dla mnie coś więcej niż marka. Sam coś czasem przyświruję, ale jest mi naprawdę wstyd za każdego takiego idiotę.
Nie wiem jakiej wielkości ma jaja i nie interesuje mnie to - ale wiem jedno - mózg ma dużo mniejszy od nich.
No kurwa, czego sie spinacie, przecież nikomu by nie zrobił krzywdy, gdyby w kogos walną.
...taki napieprzony koksem i własną adrenaliną...
...a jechał na motocyklu i jeszcze komentował mecz piłkarski...godne podziwu...
...kwintesencja "motocykle są wszędzie" bo ten idiota był na około...
...liczyłem na gościa od suzuki, że mu skończy ten Freeride...
...życzę Ci wypadku i nienawidzę Cie...
...a jechał na motocyklu i jeszcze komentował mecz piłkarski...godne podziwu...
...kwintesencja "motocykle są wszędzie" bo ten idiota był na około...
...liczyłem na gościa od suzuki, że mu skończy ten Freeride...
...życzę Ci wypadku i nienawidzę Cie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów