📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Cudowne dziecko dwóch pedałów
idzie kryzys, ludziom zaczyna walić w dekiel
Author napisał/a:
Chciałbym talrafic na takiego zjeba na swojej drodze . Gwarantuję film na harda ze spotkania
Ale większość z nas ma odznaczone 'gejowskie'.
Nikt nie wyszedł mu wypierdolić na łeb?
Ja tam wożę gazowkę w aucie, sebiksy po nocach różne rzeczy odpierdalają, ale szybciutko spierdalają jak wyciągam ze schowka Berette i po prostu trzymam na wysokości głowy
Nogi z dupy powyrywac to mało.
o kurwa Halman
Co się dziwić że nikt nie reaguje.
Codziennie rząd rucha obywateli w anusy i nikt nie pyskuje, kie ma buntu, powstania, rzezi na Wiejskiej
Codziennie rząd rucha obywateli w anusy i nikt nie pyskuje, kie ma buntu, powstania, rzezi na Wiejskiej
Ta sama akcja tylko w Indiach albo Brazylii zakończyła by się raczej w dziale hard
Gdzie jest Litwin z tempomatem i robiący 14tą godzinę za kółkiem jak go trzeba?
I tacy są właśnie ludzie. Nie zareagują choćby nie wiem co. Można im wciskać każdą ciemnotę kowidy srowidy maseczki, każdą propagandę bo są debilami. Tolerancja zajebana. Z przyjemnością przejechałbym takiego debila pierddoolonego na rowerku i policja nic by mi nawet nie zrobiła choćby dlatego, że po prostu mogłem chuja nie widzieć
A to nie kolejny idiota z po?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów