Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
takiego zlapac i zakaz prowadzenia jakichkolwiek pojazdow do konca zycia, nawet wozka w hipermarkecie + w huj wiecej kar.... Niechcialbym zginac z rodzina przez takiego debila.
A chciałbyś zginać przez takiego, który przekroczył prędkość i wyleciał na chodnik zabijając znajdujących się na nim ludzi? Bezsensowne wartościowanie łamania przepisów. Każde kierowanie pojazdem, które może doprowadzić do wypadku, niezależnie czy będzie to jazda pod prąd autostradą, wyprzedzanie na ciągłej, czy zbyt ciężka noga do gazu jest tak samo naganne.
Polaki po prostu nie dorosły jeszcze do korzystania z autostrad. To smutna prawda, ale u nas jest jak w Rosji, albo jeszcze gorzej
Nie tylko w Polsce. W zeszła sobotę wyjalbym takiego we Francji. Też leciał lewym pasem, upewnilem się w lusterku, że nikt mnie nie wyprzedza igo zauważa, w innym wypadku przytulił bym go actrosem. Po co ktoś leci pod prąd płatna autostrada, gdzie nie przejdziesz przez bramki? Okazało się, że koleś zapomniał żony i dzieciaków z parkingu.
A co gościa to ręce opadają. Żeby wjechać na taką drogę pod prąc to trzeba się mocno postarać, więc zakłada że zrobił to umyślnie. A jeśli tak, to gość zwyczajnie nadaje się do odstrzału.
Wg mnie uleganie stereotypom jest znacznie bliższe niepełnosprawności intelektualnej w stopniu lekkim (debilizmowi) niż posiadanie samochodu marki BMW. Co by było gdyby kierowca na filmie jechał pod prąd Seatem?
Byłby poprostu debilem,a rak jest debilem w BMW.
B-żytkie
M-ałe
W-kurwiające
takiego zlapac i zakaz prowadzenia jakichkolwiek pojazdow do konca zycia, nawet wozka w hipermarkecie + w huj wiecej kar.... Niechcialbym zginac z rodzina przez takiego debila.
Kara śmierci i dwa lata w zawiasach
Byłby poprostu debilem,a rak jest debilem w BMW.
B-żytkie
M-ałe
W-kurwiające
Dziękuję za "odpowiedź". Nie mam pytań...
Raczej z żytkiem,takim w jarmułce.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów