📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
teken napisał/a:
wkurwia mnie takie nie szanowanie cudzej pracy.
E tam, ludzie w marketach mają płacone za godzinę, a nie za usługę, dlatego pewnie pierdoli ich czy będą układać srajtaśmę w subtelne piramidki, czy wykładać zieloną herbatę na półki.
No chyba, że szef powie "panie Heniu, niech pan już nie ściera tych sików po wieśniakach, którzy nie potrafią trafić do pisuaru kiedy raz w tygodniu przyjeżdżają do miasta na zakupy i ułoży tam na sklepie fikuśna piramidkę z miękkiego pachnącego papieru toaletowego." Wtedy taki pracownik będzie wręcz wdzięczny tym gimbusom, którzy rozpierdolili ten papier.
Nie hejtuj wszystkich, bo czasem nawet skurwysyństwo na pierwszy rzut oka może okazać się dla kogoś zbawieniem.
Kto znajdzie filmik gdzie tacy debile rzucali się na wszystkie produkty w supermarkecie?
już od pierwszej klatki, wiedziałem jaki będzie koniec...
Strasznie przewidywalne te żarty...
Strasznie przewidywalne te żarty...
@RmX poszukaj na youtube - alkistevens fall-ing
z cyklu "z kamerą wśród gimbów"
Tragedia.
Dowcipy na poziomie się robi tak, żeby komuś nie uprzykrzać życia. Tu zobaczyłem dwóch gimbusów, którzy będą zapewne pokazywać całą akcję w szkole na telefonie... ehh
Dowcipy na poziomie się robi tak, żeby komuś nie uprzykrzać życia. Tu zobaczyłem dwóch gimbusów, którzy będą zapewne pokazywać całą akcję w szkole na telefonie... ehh
shokei napisał/a:
Faktycznie pojechałem
Ale Ty też ładnie zajebałeś. Szlag, nie szlak. Czekam na ripostę
Może remis
Powinni ich ochroniarze pałować na zapleczu, to by ich wyleczyło z żartów.
jacekmatys napisał/a:
Filmuje kurwa!! nie kameruje! szlak by to może ja nie na czasie kurwa jestem?
1.Nie filmuje,tylko nagrywa.
2.Nie szlak,tylko szlag
Ponad 100 piw. Ja pierdolę, pora umierać.
Panie Drozda - przepraszam!
Panie Drozda - przepraszam!
Jumpix napisał/a:
1.Nie filmuje,tylko nagrywa.
2.Nie szlak,tylko szlag
Chcesz się kłócić o to czy się nagrywa ,filmuje ,kameruje czy inny uje??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów