Arni jest dumny:]
Arni jest dumny:]
@alpha10
taki z Ciebie alfa jak z koziej dupy trąbka ;d nie przeżyłbyś dnia bez opieki policji i szpitala, słaba jednostko
Noo, to jest dopiero 'prawdziwa elita' w społeczeństwie
"Jakby ci przyjebał"... Żałosne I jak taki się przyczyni do rozwoju społeczeństwa? Do postępu cywilizacyjnego? Co taki po sobie zostawi? Co najwyżej zdjęcia, które potem myszy zjedzą w piwnicy. A ja na przykład zostawię po sobie masę tekstów, które przez wiele lat po mojej śmierci będą przyczyniać się do zachowania poprawnej polszczyzny.
Na to "jakby ci przyjebał" to mogę odpowiedzieć tylko jedno: "jakbym z nim porozmawiał". Morda nie szklanka -- jeśli gość nie chce wylądować w kiciu na dłużej, to może co najwyżej posłać mnie do szpitala. Miesiąc, góra dwa -- i wrócę do zdrowia. A dobrze wycelowanych słowa, które taki delikwent usłyszy w odpowiedzi na bezmyślną agresję, pozostaną w jego psychice do końca życia.
*wycelowane słowa
** Dear God please let me edit my comments...
Wypowiedź zostanie opatrzona należnymi znacznikami sarkazmu by podmiot zdawał sobie o tym sprawę.
<sarkazm>Tak, bo po tobie cokolwiek zostanie.</sarkazm>
I takich kurfa ludzi nie lubię, negujących, że ktoś coś robi bo robie coś innego niż ja. Pewnie jesteś z gimbazy albo studentem filozofii czy podobnej europejstyki.