18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Defilada w Chinach
lllll • 2011-05-13, 13:43
"Atakują klony będą nas miliony..."

Jakość jest jaka jest, niestety 30MB ogranicza.

WIELKI BIAŁY NAPIS
Zgłoś
Suka_Blyat 2011-05-14, 8:55
Odłamkowy ładuj!
Zgłoś
x................n 2011-05-14, 10:52
już wiemy kto za szwabów będzie robił w 3 WŚ.
(a Tybet za Polaków. )
Zgłoś
Dildo 2011-05-14, 11:17 1
mam nadzieję, że dożyję czasów wojny między chinolami a amerykanami np bo jestem ciekaw kto wygra
Zgłoś
V................7 2011-05-14, 11:27
spokojnie byśmy ich rozjechali rowerosomakami
Zgłoś
mlody354 2011-05-14, 11:48
Ctrl+C ..... Ctrl+V i mamy defiladę
Zgłoś
lapps 2011-05-14, 12:23
@Dildo
wojny i tak nie przezyjesz;P

To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz

-George Orwell
Zgłoś
dangda 2011-05-14, 13:57
orwell sie w grobie przewraca ; O
Zgłoś
Q................r 2011-05-14, 18:57
Chupacabra napisał/a:

A przygotowania do takich chińskich wystąpień można zobaczyć na Hardzie. Są jeszcze lepsze niż to.

link?
Zgłoś
kozakmaly 2011-05-14, 23:50 1
Jeżeli czołgi mają tej samej produkcji jak 95% rzeczy na świecie to wolał to szczerze bardziej bym się bał siedzieć w takim czołgu niż być na jego celowniku.
Zgłoś
C................u 2011-05-14, 23:55
Już widze ćwiczenia musztry do tej defilady. Pewnie klepali ziemie po 16h/dzień... A ja tu 45min na miesiac niemoge wytrzymac :|
Zgłoś
Takewon 2011-05-14, 23:59
No i to są drogi, a nie nasze dziurawe jak w chuj. Gromada czołgów na gąsienicach przejechała i nie widać różnicy.
Zgłoś
kroplowa 2011-05-15, 0:12
Jep znowu mi grafika szwankuje.. Wam też obraz się rozmazuje??
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów