📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zawsze znajdzie się jakaś głupia pizda co będzie darła ryja, ZAWSZE!
pięknie, aż przypomniała mi się sytuacja z przed kilku lat z kościoła. Na "święceniu wody i ognia" czy jakoś tak. Przed kościołem rozpalone było ognisko i ksiądz chciał dolać podpałki - pech chciał że nachlapał nią na ministranta, a ten się podpalił
Brawo dla gaszących! Krok defiladowy mają jak naćpany techono wiking
Korea Północna w zwolnionym tempie
Korea Północna w zwolnionym tempie
Dla tych wszystkich, którzy mówią "Żołnierz to powinien wiedzieć co robić" może i wie, ale w obliczu nieuchronnego spalenia żywcem człowiek nie myśli logicznie, tylko właśnie reaguje w ten sposób, że zaczyna biegać niczym opętany. Więc nie mówcie mi tutaj o logicznym myśleniu w takich sytuacjach, bo chyba nikt nie zachował by tu zimnej krwi.
cosiarz napisał/a:
Boże co za idioci. Mogli go jeszcze benzyną polać, przecież to ciecz, a mokre gasi ogień, nie? Napieprzają tymi koszulkami/ręcznikami w niego i jeszcze bardziej rozniecają ogień. A wystarczyło odciąć dopływ tlenu do ognia, przykrywając ogień koszulką, a nie napierdalać jak dzicz.
po prostu chcieli go dobić...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów