📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
U delfinów to norma, podobnie jak zbiorowe gwałty. Niby inteligencja wysoka, jednak zachowaniami przypominają pewne grupy etniczne.
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Heliar napisał/a:
Zamknij samca w klatce bez samicy i masz efekt. Przynajmniej wiadomo, że to nie pedał.
Jakiś pedofil. Taką małą rybkę wyjebał
Celine84 napisał/a:
Przynajmniej trafił za pierwszym razem nie tak jak wy
Jak bym miał aż tak cienkiego to bym nici na igly nasuwał
Celine84 napisał/a:
Przynajmniej trafił za pierwszym razem nie tak jak wy
Każda dama wkłada sobie sama.
tylko mu spadła prezerwatywa
Zaruchać zaruchał, może i gatunek nie ten sam, ale czemu się czepiać? I uniknął babskiej dramy. Ja kurde nie wiem co z tymi babami się dzieje, z żadną dogadać się nie idzie. Faceci wewnątrz gaci się nie myją, baby wiecznie mają fochy. I tak to jest.
A deflin widzę że stosuje zasadę że śledź to śledż.
Zaruchać zaruchał, może i gatunek nie ten sam, ale czemu się czepiać? I uniknął babskiej dramy. Ja kurde nie wiem co z tymi babami się dzieje, z żadną dogadać się nie idzie. Faceci wewnątrz gaci się nie myją, baby wiecznie mają fochy. I tak to jest.
A deflin widzę że stosuje zasadę że śledź to śledż.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów