📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
buczkog napisał/a:
Ktoś widział jak ten koleś wykonał swoją pracę? . TO ON powinien zapłacić za zmarnotrawione materiały i GÓWNO DOSTAĆ: (zdjęć nie daję ale macie linka)
Biorąc pod uwagę jakość wykonania to zajebanie młotem wcale nie pogorszyło stanu
No niewiem, troche wyglada na fejk, czemu on na koncu dal jej jego narzedzia a ta je zabrala I lecithin za nim jak by byla jego pomocnikiem? Kurcze
Aha sory ona byla z nim, za duzo wychlalem
Aha sory ona byla z nim, za duzo wychlalem
Tobiahus96 napisał/a:
I bardzo dobrze zrobił.
Widzisz jak on to położył? Też bym nie zapłacił.
Mój pies wykładając łazienkę betonowymi płytami chodnikowymi osiągnąłby wyższy poziom estetyki.
Dobrze że zniszczył bo tak chujowo położył i chciał 7 tysięcy kurwa mać iksde
buczkog napisał/a:
Ktoś widział jak ten koleś wykonał swoją pracę? . TO ON powinien zapłacić za zmarnotrawione materiały i GÓWNO DOSTAĆ: (zdjęć nie daję ale macie linka)
Faktycznie słabo wyszedł ten remont skoro znów trzeba zrobić remont
Pan Wiesio!
Tobiahus96 napisał/a:
I bardzo dobrze zrobił.
Życzę tobie takiego partacza, co zmarnuje twój czas, a potem przyjdzie i jeszcze rozwali to co zjebał. Jedynie pocieszającą myślą jest to, że sprawa trafi do sądu.
Jak by była ładna, to choć dupą by mogła zapłacić. A tak to dupa z łazienki.
pochminick napisał/a:
Mój pies wykładając łazienkę betonowymi płytami chodnikowymi osiągnąłby wyższy poziom estetyki.
Długo w budowlance? Psy to z Polski czy Ukrainy?
Sprzedaje materiały budowlane. Gdzie byli właściciele jak on kładł te kafle ? Pognał bym go po pierwszej ścianie. Ale tak to jest jak się bierze pierwszego lepszego "majstra" a nie z polecenia! Lepiej poczekać pół roku i mieć zrobione tak jak powinno być . Aż mi się znajomi przypomnieli jak nie chciało im się czekać na fachowca bo oni już muszą się wprowadzić. Kupili dużo metrów drogich kafli i później musieli je zrywać i kłaść drugi raz.
buczkog napisał/a:
Dokładnie. Idioci nie wiedzą o co chodzi i biją brawa dla partacza. Chodź jeden kumaty zagłębił się w temacie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów