Nie kapuje tych ludzi Aaa, policja bije xD Co za kretyni. Każdy z pały w ryj powinien dostac. Jebane cwaniaki "nie podasz mi paragrafu".
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Można podać kilka paragrafów. Dokładnych nr nie znam. Mianowicie: obrażanie policjanta na służbie, stawianie oporu itp itd . skąd tacy ludzie się biorą??!! Taka denna ta demonstracja niby z jakiego powodu demonstrowali??
Chyba Antifa policja=koalicja. zrobili manifestacje po 2 latach podostawali po buzce, nazisci stali i patrzyli sie na nich i zekomo nazisci checili ich pobic jak mowila policja kazdy z nich dostal po 200 zl mandatu poniewaz sobie stali. Antifa syf brud.
Jebać Antife. Jebać również nazioli.
jebać jebanie:)
wolny kraj,moga demonstrowac,po co ich lac niby od razu??
wszyscy maja siedziec cicho,tak? jak kiedys ktoremus z Was cos nie bedzie lezało w Waszym miescie i bedziecie chcieli zrobic cos grupą - mam nadzieje,ze pały dostaniecie kozacy:D
wolny kraj,moga demonstrowac,po co ich lac niby od razu??
wszyscy maja siedziec cicho,tak? jak kiedys ktoremus z Was cos nie bedzie lezało w Waszym miescie i bedziecie chcieli zrobic cos grupą - mam nadzieje,ze pały dostaniecie kozacy:D
Co takiego zlego robi policja w tym kraju? Ludzie pracuja codziennie jak kazdy inny zeby nakarmic dzieci w domu i zaplacic rachunki. Kurwa, co za idioci tam sie manifestuja. Teraz mam kazdego Niemca wyzywac bo kiedys Hitler zabil sporo sporo polakow albo napierdalac kazdego Rumuna bo u nich duzo cyganow jest co kradna? Taka praca, policjanci robia to co im karza. Zaden z nich nie wstaje rano z checia spuszczenia wpierdolu komus w centrum miasta. Jak nie ma paragrafu wg. tamtego pajaca to powinni zrobic jakis, ktory by zezwolil go spalowac w suce.
Suchy ten film A takie demonstracje policja powinna raz dwa rozpędzać wszelkimi środkami, bo jeszcze jakieś nazistowskie ugrupowania się będą panoszyć.
Czasy sie zmienily metody te same rece do gory i stawac pod sciane zatrzymuja i karaja niewinna dzieciarnie podczas gdy bandyci grasuja bezkarnie ...
gazior napisał/a:
Czasy sie zmienily metody te same rece do gory i stawac pod sciane zatrzymuja i karaja niewinna dzieciarnie podczas gdy bandyci grasuja bezkarnie ...
Niech dzieciarnia się zajmie normalnym życiem a nie pierdoleniem jacy to oni mocni nie są i ile dostali paragrafów od Policji. Później jak będą szukać pracy i jej nie dostaną to będą zwalać winę na służby porządkowe, że Policja ich zatrzymała x lat temu, bo pierdolili smuty do stróżów prawa którzy tylko pilnują porządku. Bo ich kartoteka działa na niekorzyść ukaranego obywatela.
W ogóle jak zobaczyłem typa w kominiarce to się zdziwiłem, skąd tacy debile się biorą. Jak manifestuje to niech pokaże swój ryj, a nie osłania jakąś ruską czapką rozwiniętą do brody.
niewinnej dzieciarni nie zatrzymują i nie karają, miedzy innymi dlatego ze czasy się zmieniły
ja bym tam wpadł z moim potato gunem to by sie im odechciało demonstracji hehehe
jak bym tam wpadl z moim potato gunem to by się im odechciało strajku
jak bym tam wpadl z moim potato gunem to by się im odechciało strajku
mnie rozpierdala, że najambitniejsze co naziolki potrafią wymyślić to "hahaha, antifa" xD kurwa, szczyt.
Antifa to skinów bije w 10 na jednego a jak skin ma powyżej 12 lat to w dwudziestu i z ciężkim sprzętem. Antifa ssie
No ale to byla zarejestrowana demonstracja tak?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów