18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:31
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:04
🔥 Chłopięce zabawy - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
goliatpl 2010-08-11, 14:50
tutaj mozecie sie wyklucac ale wina lezy po obu stronach bo sa motocyklisci co nie mysla ale kierowca konserwy tez nie pomysli ze jak mu zajedzie wyjedzie to motocykl nie wyhamuje odrazu nawet jak jedzie prawie zgodnie z przepisami ludzie jezdzacy konserwami tez widzialem jak celowo zajezdzaja droge motocyklistom....
Zgłoś
think666 2010-08-11, 14:50
@up
Najs ajroni
Ja będę bronił motocyklistów. Nie każdy kierowca to wariat, nie każdy motocyklista to dawca. Debile znajdują się po obu stronach barykady. Nie ważne jak jeździsz ważne, że możesz trafić na debila
Zgłoś
u................o 2010-08-11, 15:46
Cytat:

inny przyklad, zli kierowycy nie patrza do lusterek co 2sekundy bo przeciez niewinny motocyklista akurat robi 100metrow w sekunde i kierowca powinien sie patrzec tylko do lusterka, bron boze przed siebie

Jeżeli nie robisz żadnego manewru to nie musisz się lampić co 2sekundy, ale jak wykonujesz jakiś manewr to no kurwa masz jebany obowiązek patrzeć w lusterka i obrócić się, bo może ktoś akurat znajduje się w martwym polu.

Żaden motocyklista nie robi 100m w sekundę, bo musiałby jechać z prędkością 360km/h, tak więc zdecydowanie przesadziłeś. Motocykliści w Polsce raczej nie jeżdżą szybciej niż 150km/h, oczywiście zdarzają się odstępstwa od tej reguły, ale zdecydowanie więcej kierowców samochodów jeździ te 150km/h, a oni stwarzają stokroć większe zagrożenie niż motocykl, który wciśnie się na pas awaryjny w razie czego, czy też przejedzie środkiem pomiędzy samochodami. Co więcej hamulce w ścigaczach są naprawdę mocne, wciśnięcie przedniego hamulca skutkuje stawaniem na jednym kole, bez żadnych przygotowań, czy talentu do stuntu. Zaś w samochodach dłuższa droga hamowania ze względu na gorszej jakości hamulce w stosunku do wagi, oraz ich wielkość powoduje większe zagrożenie na drodze.

"Do nieba czwórkami szli,
motocykliści goniący za wiatrem"
Zgłoś
shark123 2010-08-11, 15:59 2
zyleczka napisał/a:

@up zobaczył twoja morde i spanikował...

potem ja zobaczylem jego morde po wypadku
ale fun byl
Zgłoś
Tomelo 2010-08-11, 16:34 4
lubię zapierdalać
Zgłoś
Mephic 2010-08-11, 16:37
Kłótnia ogólnie bez sensu - były przypadki, kiedy motocykliście jadącemu nawet 70-80 km/h z podporządkowanej wyjeżdżał stetryczały pseudokierowca i motocyklista miał wózek lub trumnę, a były przypadki, że motocyklista jechał 200 km/h i ginął na miejscu wpadając na inne auto przez swoją własną głupotę. Prawda jest taka, że po obu stronach są winni i to powinno skłonić wszystkich kierowców/motocyklistów do myślenia. Materiał świetny, bo mi, jako kierowcy samochodu, dał do myślenia.
Zgłoś
M................n 2010-08-11, 16:39
zyleczka napisał/a:

Nie zawsze jest to wina motocyklisty!
Gdyby nie bezmózgie święte krowy za kółkiem nie byłoby tyle warzyw.

Absolutnie się zgadzam.
Popierdalałem sobie raz 140 na godzinę w mieście, a tu jakiś baran bez patrzenia w lusterko zmienia pas :/
Zgłoś
SiRafael 2010-08-11, 17:30
Dzięki, wczoraj zdałem egzamin na A
Zgłoś
Chispet 2010-08-11, 17:44
;Gdyby nie święte krowy, nie było by warzywek:)
Czyli sałatki na niedzielę też nie zrobimy )
Zgłoś
Wiochmen 2010-08-11, 18:06
snik0 napisał/a:

wlaśnie rzadko jest to wina motocyklisty, bo w tym pieknym kraju motocyklista jedzie sobie 200km/h a zly zawistny kierowca samochodu wyjezdza z podporzadkowanej ulicy bo jak sekunde temu spogladal to motor byl niewidoczny kilkadziesiat metrow wczesniej za zakretem, czy w miescie.

oczywiscie wina kierowyc bo wymusił.

inny przyklad, zli kierowycy nie patrza do lusterek co 2sekundy bo przeciez niewinny motocyklista akurat robi 100metrow w sekunde i kierowca powinien sie patrzec tylko do lusterka, bron boze przed siebie

ty to chyba po lotnisku jezdzisz co??200 i zebrac zakret to juz trza miec talent...zeby jechac te 200 to trza by miec dobra droge
no bo z gówna jablon nie urosnie
Zgłoś
yadam 2010-08-11, 18:27
@SiRafael
to wsiadaj na motor i na harda
Zgłoś
m................y 2010-08-11, 20:13
uwazajcie chlopaki, ja sam mam bardzo szybki skuter. to strasznie niebezpieczny sport!
Zgłoś
jurgus 2010-08-11, 20:13
virdos napisał

Up@ Zastanów się czasami co piszesz, bo argumenty masz do dupy.

Pewnie nie masz nawet prawka.
Przypominam że na polskich drogach obowiązuje 90km/h
Poza kilkoma wyjątkami i na pewno nie 200km/h i więcej...
Który motocyklista tak jeździ?
Więc może się zastanów nim coś głupiego napiszesz.
Zgłoś
serdel 2010-08-11, 22:23
Kurwa taki motor rozjebać
Zgłoś
czuly_barbarzynca 2010-08-11, 22:39
nie ma boga. jest motor
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem