A kogo z was to zdemotywowało?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
A kogo z was to zdemotywowało?
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Rowan Grupę krwi A można mieć posiadająć allele AA lub A0. Jeżeli rodzice (oboje) mają A0, to istnieje 25% szansy, że ich dziecko będzie miało grupę krwi 0.
Rowan napisał/a:
zaczęliśmy się zastanawiać jak to jest że ona ma grupę krwi 0 skoro każdy z jej rodziców ma grupę krwi A, a z czwórki jej dziadów troje ma również grupę krwi A. Tylko jeden z jej dziadów ma grupę krwi 0. Jej dwie siostry mają grupę krwi A..
Grupa 0 jest jak najbardziej możliwa w takim układzie - dwójka dziadów to heterozygoty IAi, przez co jeden z rodziców również mógł odziedziczyć IAi - po połączeniu z drugim rodzicem (który na 100% ma układ IAi, ponieważ jeden jego rodzic ma oba allele recesywne a drugi grupę A) jest 75% na dziecko z grupą krwi A i 25% na dziecko z grupą krwi 0. Na kolor oczu składa się dużo więcej genów i sprawa jest skomplikowana, ale jak najbardziej mogły tak wyjść(chociażby w skutek mutacji o której wspomniałeś).
Cytat:
No i chuj, no i cześć, ojciec ma A, matka AB, a ja... 0
Cytat:
Tą tabele to chyba jakis debil rysowal. Moi rodzice mają grupę 0, a ja mam B, a według tej tabeli przynajmniej jeden musi miec AB/B
Dla was mam złe wiadomości
Ja mam łatwo, wystarczy porównać mordę moją, ojca i ojca mojego ojca. Wszyscy tak samo brzydcy i podobni niemal jak trzy krople wody, nie może być mowy o pomyłce.
DrWhisky napisał/a:
193cm i 132 kg wagi
Spasłeś się tak, czy wpierdalasz na śniadanie sterydy?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów