Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Powiedziała ciota która nawet cipy nie widziała (oczywiście nie licząc tysięcy przed monitorem). No nie przychodzą mi żadne argumenty na twoją obronę: sportu nie uprawiasz bo byś wiedział że w niektórych dyscyplinach po prostu jest to niezbędne. Wiele z tych osób które nazwałeś ciotami zmiotło by cię z powierzchni ziemi spojrzało by na takiego gnata i nawet nie miało serca ciota nazwać.o, teraz się będą cioty ujawniać w tym temacie... dwie już mamy
ja tam lubie jak facet jest ogolony... chyba kazdy z nas nie lubi wlosow w jedzeniu
Sadistic's girl.
Jaki związek ma jedzenie z goleniem klaty, piczki czy wora?
Nie każdy z nas porównuje minetę do jedzenia jak i nie każda z Was ssanie pałki traktuje jako posiłek.
Ja pierdolę, dzieci! Co kogo obchodzi, który sobie co goli?! Zaraz będzie temat kto, w którą stronę chuja w gacie wkłada.
Zawsze na lewo.
snik0 napisał/a:
o, teraz się będą cioty ujawniać w tym temacie... dwie już mamy
Powiedziała ciota która nawet cipy nie widziała (oczywiście nie licząc tysięcy przed monitorem). No nie przychodzą mi żadne argumenty na twoją obronę: sportu nie uprawiasz bo byś wiedział że w niektórych dyscyplinach po prostu jest to niezbędne.
Co to kurwa za argument a moze koles uprawia ta dyscypline sportu w ktorej NIE jest to niezbedne...
Wiele z tych osób które nazwałeś ciotami zmiotło by cię z powierzchni ziemi spojrzało by na takiego gnata i nawet nie miało serca ciota nazwać.
Sa tez tacy nieogoleni przy ktorych nawet bal bys sie pomyslec o przekonywaniu go do golenia klaty, Walujew np
Moje zdanie jest takie ze prawdziwy mezczyzna ponizej szyi sie nie goli i huj!
Taa, kurwa jasne: "Golę klatę i zaliczam".
Chyba kolegów w "Błękitnej ostrydze"
Zawsze mi ten motyw z Akademii Policyjnej kojarzy się z pedałami. Oldskool = piwo.
@mungo toż to jakiś neandertalczyk jest.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów