📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Hm....
1) To koleś w białej bluzie mu zajebał a nie ta ciota w ciemnej kurtce, ten w ciemnej kurtce doskoczył jak zwłoki leżały na chodniku.
2) To nie czarnuch tylko meksykanin z ciemną karnacją. Blisko czarnego ale jednak trochę wyżej w gałęzi rozwoju.
1) To koleś w białej bluzie mu zajebał a nie ta ciota w ciemnej kurtce, ten w ciemnej kurtce doskoczył jak zwłoki leżały na chodniku.
2) To nie czarnuch tylko meksykanin z ciemną karnacją. Blisko czarnego ale jednak trochę wyżej w gałęzi rozwoju.
Śmiejcie się … niedługo różnych latino w stanach będzie więcej niż białych!
A te wszystkie pokurwy stoją i sie gapią na nieprzytomnego gościa i mają to głeboko w dupie. Nikt nie pomoże, no kur*a żałosne, ale wkońcu to Hameryka
2:03 gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta
Ja się kurwa pytam, gdzie jest jakiś instynkt samozachowawczy? Jest akcja, na bank nie wzięła się z powietrza, fakt faktem małpa zaszła typa od tyłu i zajebała mu z partyzanta, ale skoro już koleś był postawiony w takiej sytuacji, to trzeba mieć oczy dookoła głowy, i być przygotowanym na to żeby skontrować taką akcję.
jak zwykle 3 na jednego... jeden pajac i 2 wrazie co.... -.- wyzywacie na nygusów ale nasze polskie dresy odpierdalają to samo... -.-
czarny nie żyje,czarny skazany.
Na chuj drążyć temat.
Na chuj drążyć temat.
Ja pierdole, co za kurwa dno... Muslimy przy nim to cywilizowani ludzie.
stary niedźwiedź mocno śpi ...
Zauważyłem, że zawsze jak jest jakiś filmik z bójki, w której występuje czarnuch dzieją się takie rzeczy. Zero honoru, zero jakiegoś polotu tylko żeby doskoczyć i dać parę strzałów zwłokom bo przecież nie oddają. Prawda jest taka, że cywilizowani ludzie rozwijali się przez setki lat a czarnuchy rozwinęły się dopiero po tym jak zostali wyłapani do siatek i przywiezieni do Ameryki. Widzieliście filmiki, w których np. biali podają sobie rękę po tym jak ktoś komuś dojebie? Tak ja też widziałem. Widzieliście ten sam filmik z czarnuchami? Wiem, nie widzieliście.
Powinni to zwierzę w rezerwacie zamknąć. Może tam będzie umiał się zachować.
Tak to niestety jest jak się jakaś kurwa z łańcucha zerwie i wyjdzie do ludzi.... Ehhh.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów