18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
vang 2013-06-05, 23:00 1
Hm....
1) To koleś w białej bluzie mu zajebał a nie ta ciota w ciemnej kurtce, ten w ciemnej kurtce doskoczył jak zwłoki leżały na chodniku.
2) To nie czarnuch tylko meksykanin z ciemną karnacją. Blisko czarnego ale jednak trochę wyżej w gałęzi rozwoju.
Zgłoś
F................m 2013-06-05, 23:08
Śmiejcie się … niedługo różnych latino w stanach będzie więcej niż białych!
Zgłoś
FrostyFenix 2013-06-05, 23:36 1
A te wszystkie pokurwy stoją i sie gapią na nieprzytomnego gościa i mają to głeboko w dupie. Nikt nie pomoże, no kur*a żałosne, ale wkońcu to Hameryka
Zgłoś
choryskurwysyn 2013-06-05, 23:38 2
2:03 gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta
Zgłoś
maxvolumePL 2013-06-05, 23:46 1
Ja się kurwa pytam, gdzie jest jakiś instynkt samozachowawczy? Jest akcja, na bank nie wzięła się z powietrza, fakt faktem małpa zaszła typa od tyłu i zajebała mu z partyzanta, ale skoro już koleś był postawiony w takiej sytuacji, to trzeba mieć oczy dookoła głowy, i być przygotowanym na to żeby skontrować taką akcję.
Zgłoś
Bobikufel 2013-06-06, 0:02 1
jak zwykle 3 na jednego... jeden pajac i 2 wrazie co.... -.- wyzywacie na nygusów ale nasze polskie dresy odpierdalają to samo... -.-
Zgłoś
yankespies 2013-06-06, 0:14
czarny nie żyje,czarny skazany.
Na chuj drążyć temat.
Zgłoś
d................s 2013-06-06, 0:22
Ja pierdole, co za kurwa dno... Muslimy przy nim to cywilizowani ludzie.
Zgłoś
filipczax_ck 2013-06-06, 0:26
stary niedźwiedź mocno śpi ...
Zgłoś
vodoslav 2013-06-06, 6:34
Klasyczne..? nic nie ukradł, zadnej bawełny, bez własciciela..
Zgłoś
argoh 2013-06-06, 9:21
Zauważyłem, że zawsze jak jest jakiś filmik z bójki, w której występuje czarnuch dzieją się takie rzeczy. Zero honoru, zero jakiegoś polotu tylko żeby doskoczyć i dać parę strzałów zwłokom bo przecież nie oddają. Prawda jest taka, że cywilizowani ludzie rozwijali się przez setki lat a czarnuchy rozwinęły się dopiero po tym jak zostali wyłapani do siatek i przywiezieni do Ameryki. Widzieliście filmiki, w których np. biali podają sobie rękę po tym jak ktoś komuś dojebie? Tak ja też widziałem. Widzieliście ten sam filmik z czarnuchami? Wiem, nie widzieliście.
Zgłoś
BoryzSadek 2013-06-06, 14:21
Powinni to zwierzę w rezerwacie zamknąć. Może tam będzie umiał się zachować.
Zgłoś
wtk.b2u 2013-06-06, 22:18
Tak to niestety jest jak się jakaś kurwa z łańcucha zerwie i wyjdzie do ludzi.... Ehhh.
Zgłoś
krauze55 2013-06-06, 23:49
2:04 - młodociany cygan kradnie coś z torebki..

tyle sie dzieje :O
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów