18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Deskorolkarze
DFM • 2012-08-24, 8:08
Zdrowo popierdoleni

Dla chętnych nutka to Netsky - Puppyl
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
elvin 2012-08-24, 11:21 2
Ten filmik to teledysk do Puppyl
Zgłoś
reSPECT 2012-08-24, 12:04 3
Jeśli serio nazywasz tych gości deskorolkarzami to chyba nie wiesz co to deskorolka, może najpierw poczytaj co i jak a potem odzywaj się na ten temat, to na czym oni jeżdżą nie jest deskorolka tylko longbordem, i chyba nikt nie nazywa ich podobnie bo to są ludzie, którzy katali pewnie ollie przez pół życia i dali sobie spokój i zaczeli jezdzic z gorki, pis joł
Masz i popatrz co to jest prawdziwa deskorolka

Zgłoś
e................9 2012-08-24, 12:14 4
Przynajmniej mają kaski oraz własne spodnie, a nie pożyczane od dziewczyny
Zgłoś
Infanymous 2012-08-24, 12:16
@reSPECT
Ale dostaniesz flejmu na ryj...
Zgłoś
hellknight89 2012-08-24, 12:31 1
@reSPECT chuj mię to boli lol
Longboarderzy nie mają przynajmniej spięcia rowka kiedy przychodzi zjechać z góry z prędkością 60 (albo i więcej) km/h, bo te swoje kickboardslide180360tailspin robione na parkingu pod Tesco, przez jadącego z prędkością 1,5 km/h pedała w rurkach możesz sobie wsadzić w DUPĘ.
Ja mam szacunek do wariatów napierdzielających po zamkniętych ulicach z taką prędkością że ja bym już dawno miał pełne gacie, a nie pizdeczek w koszulkach PROSTO za 120 zł, spodniach ChujWieCo za 400 zł i butach DC, Emerici, Vansa czy kurwa jeszcze chuj wie co za 500 zł, chwalących się gorącym 12 że się potrafi przejechać flat na skateparku. Pozdro prosto pis jou chuj ci w pizde pedale.
Zgłoś
smiechlem 2012-08-24, 12:33 5
@Corey

Co ty pierdolisz? To jest najlepszy z jego kawałków.

Zgłoś
Kaszel4 2012-08-24, 12:48 1
Tutaj podobne:

vimeo.com/24195442
Zgłoś
deniZ 2012-08-24, 13:41
@up swietny klimat! fajne dziewczyny
Zgłoś
t................z 2012-08-24, 18:24
@reSPECT żeś się zbulwersował. Deskorolka to zajawka a nie religia fanatyku. A tak na prawdę to chciałeś się pochwalić, że się znasz, co? To choć na partyjkę w skejcika do 3miasta, mistrzu deskorolki.
Filmik zajebisty, tylko kurde, niech "na stojaka" teraz spróbują!, wszystko co ma deskę i 4 kółka jest wykurwiste, ale ja mam czas tylko na street. Piwo za klip
Zgłoś
Sheide 2012-08-24, 18:26
Nuta za piwo.

@up
Zrobiłeś mnie w chuja, aż specjalnie przewinąłem i żadnych nie było, tylko same parówki.
Zgłoś
J................n 2012-08-24, 19:00
reSPECT napisał/a:

Jeśli serio nazywasz tych gości deskorolkarzami to chyba nie wiesz co to deskorolka, może najpierw poczytaj co i jak a potem odzywaj się na ten temat, to na czym oni jeżdżą nie jest deskorolka tylko longbordem, i chyba nikt nie nazywa ich podobnie bo to są ludzie, którzy katali pewnie ollie przez pół życia i dali sobie spokój i zaczeli jezdzic z gorki, pis joł
Masz i popatrz co to jest prawdziwa deskorolka

wikicycat"Longboard – dłuższa wersja normalnej deskorolki. Używa się jej do downhillu, slalomu lub przemieszczania się po wzniesieniach. Ze względu na swoją budowę longboardu używa się do osiągania znacznie większych prędkości niż normalna deskorolka."
Czyyyyli longboard to jednak deskorolka. A teraz nie przypierdalaj się do ludzi, którzy jeżdżą 60km/h na długich deskach z kółkami, bo sam byś zrobił w majty. Robienie ollie nie jest takie trudne mistrzu. Pis PO joł elo
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem