📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:24
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Deskowanie z chłodzeniem. Ich cywilizacja dokonuje właśnie skoku dziejowego.
Musieli go schłodzić bo tak się rozgrzał, że jeszcze chwila i by się zapalił.
No i niech się cieszy, że jaja podwinął pod brzuch
No i niech się cieszy, że jaja podwinął pod brzuch

Toooomek napisał/a:
...a nie lepiej go zapakować w oponę ?
Ej, ciągle ta opona, a tu proszę, takiego wiązania to jeszcze nie było, nudziło, czy co, przecież wystarczyło za rękę i gotowe
Profesjonalnie wykonana usługa wypłacenia należności . pacjent nie wierzga , statycznie przyjmuje ofertę . elegancko i z fasonem . piwko leci.
Ten kto go związał, widać że zna się na fachu.
Włożyli tyle pracy w to żeby go tak przywiązać trytytkami, że do końca życia będą musieli już odpoczywać na socjalu w EU
Widać tutaj pelna profeska: porządna decha, murzyn związanu i jeszcze polali wodą, żeby lepiej ,,ciągnęło". A nie jak to sie czasem zdarzało, że byli spróchniało deseczką
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów