Tak radzi sobie facet w domu z psem jak kobieta wyjdzie z kuchni:)Nie było bo moje!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Piwko leci, za sam fakt, że ten pies jest mądrzejszy od każdego ciapaka, jakiego było mi dane zobaczyć na tym portalu.
Cudowny pies! Nie dość, że pomoże przy sprzątaniu to i na koniec jajka wyliże
Piwko za materiał własny tak fajnie zmontowany i za zajebistego piesa
fajny psiak szkoda ze on zapierdala a ty go nawet nie poglaszczesz... jak go wytresowales? czy sam z siebie jest kumaty?
//a. to ty, co się chwaliłeś, że nauczyłeś go otwierać windę... tamten filmik był słaby w chuj. dopiero ten pokazuje ze pies nie jest taki tępy
//a. to ty, co się chwaliłeś, że nauczyłeś go otwierać windę... tamten filmik był słaby w chuj. dopiero ten pokazuje ze pies nie jest taki tępy
Ja pierdole co pedalski film, jak chcesz sie dowartosciowac wrzuc to na fb a nie tutaj moze tam dostaniesz kilka lajkiw
Tak to ja od windy:). Pies się uczy szybko, ale potrzebne jest odpowiednie podejście, i żarcie które lubi. Wcześniej robił triki za ser, lecz jego najwiekszym przysmakiem jest kiełbasa:)
Wcześniej wrzuciłem jak przynosi mi pilota,piwko itp ale do zbiorczego wjebali
Wcześniej wrzuciłem jak przynosi mi pilota,piwko itp ale do zbiorczego wjebali
pawelbrodnica napisał/a:
Jakoś dostał się na główną!. Zrób coś swojego i zaprezentuj, Wszyscy czekamyJa pierdole co pedalski film, jak chcesz sie dowartosciowac wrzuc to na fb a nie tutaj moze tam dostaniesz kilka lajkiw
Słyszałem, że te psy są strasznie głośne, szczekają bez powodu itd.. Nadaje się taki pies do mieszkania? Czy co chwile jakaś 80 letnia sąsiadka wzywa na ciebie policje bo pies szczeka za głośno?
browar za psa i ogarnięte mieszkanie.
Ptoon napisał/a:
Miałem z nim problemy, szczekał jak chciał się bawić lub iść na spacer,ale udało się go oduczyć.Słyszałem, że te psy są strasznie głośne, szczekają bez powodu itd.. Nadaje się taki pies do mieszkania? Czy co chwile jakaś 80 letnia sąsiadka wzywa na ciebie policje bo pies szczeka za głośno?
"pies"... myślałem, że o jakieś ciasta chodzi.. żeś mnie zmylił
ginekologamator napisał/a:
Jakoś dostał się na główną!. Zrób coś swojego i zaprezentuj, Wszyscy czekamy
Uwierz ze wrzuce jak, obetne sobie palce, noge, reke nawet kurwa glowe, badz nagram jakis wypadek w ruskim stylu, ale niewrzuce tu takiego gowna o dupie marynie, jeszcze ten kurwa angielski gdzies to jeszczy wrzucil na LiveLeak??
TeFisto napisał/a:
Ale ze mnie kryminalista;), trzeba wspierać Polski przemyt:)W angli siedzi a fajki z przemytu z polski , nieładnie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów