📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
🔥
Nadchodząca opona
- teraz popularne
37s - pada komenda, GO AROUND - czyli odejscie na drugi krag. Chlopcy odlecieli na, 15 minut i lokalny opad sie konczyl. Ladowali w sloncu. Wykonywali podejscie na ILS CAT. I - czyli najmniej dokladny system podejscia precyzyjnego , ale o nieporownywalnie dokladniejszy w porownaniu do tego ze Smolenska. Tam stal tylko NDB - czyli niekierunkowa radiolatarnia, wynalazek z lat 20stych. Zaden z nich sie nie zesral, bo takie odejscie nie zdaza sie czesto , ale bylo najrozsadniejsza decyzja w tym momencie, chowamy kolka, dajemy pelna startowa i tup, tup tup, nabor do wysokosci wskzazanej przez kontrole podejscia.
Teraz dla wszystkich tych ktorzy mysla ze ladowanie we mgle to normalka, a zli rosjanie podlozyli bombe helowo-trotylowo-termobaryczna, moze choc odrobinke ten film unaoczni jakiej glupoty dopuscily sie nasze orly-sokoly w Smolensku lub po prostu pod jaka presja latalo sie z ta ekipa... O Antku ktory bajdurzy i sni o martyrologicznej smierci swojego bosa pisac nie bede... nie jestem lekarzem.
Teraz dla wszystkich tych ktorzy mysla ze ladowanie we mgle to normalka, a zli rosjanie podlozyli bombe helowo-trotylowo-termobaryczna, moze choc odrobinke ten film unaoczni jakiej glupoty dopuscily sie nasze orly-sokoly w Smolensku lub po prostu pod jaka presja latalo sie z ta ekipa... O Antku ktory bajdurzy i sni o martyrologicznej smierci swojego bosa pisac nie bede... nie jestem lekarzem.
Dałem w tagach "go around" i cwaniakują
- tu brzoza, tu brzoza ....
wylądował kurwa czy nie?
Głupie pytanie, a myślisz, że skąd ten film. Wylądował tyle, że nie w tym podejściu, 34' odchodzi w lewo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów