Detektyw Ostrowski z Pitbulla czyli jak zaistnieć w mediach
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
bloodwar napisał/a:
Jakby ktoś nie załapał skojarzenia z pewnym popularnym polskim detektywem - jego nazwisko pada kilka razy
Thx captain obvious. Naprawdę dzięki, bez Ciebie ludzkość pewnie by sobie koła nie wynalazła, ale mamy Ciebie. A tak na poważnie - sadol to miejsce, w którym owszem spotkasz idotów, ale jest ich tu duuuuuużo mniejszy odsetek niż na takiej samosi. Proszę nie traktuj wszystkich jego użytkowników jak autystycznych ludzi.
Tyle dziękuje i przepraszam, że się uniosłem.
Pitbull,Glina,Fala Zbrodni,Sfora,Oficer,07 zgłoś się,Policjanci z 99 roku a nawet Kryminalni to było coś! a nie teraz jakieś po pierdółki w stylu Komisarz Alex,Ojciec Mateusz i coś tam coś tam
Nie żebym sie chwalił, ale z Panem Vegą miałem okazje rozmawiać Dziwny koleś
Jakby publiczna nadal produkowała takie seriale, a nie skupiała się na jakiś gównianych Rozlewiskach nad Jakimśtamgównami itp, albo zajmowała się finansowaniem upadających gwiazd, lub ludzi których dorobku nawet nie znam w jury beztalentshows w Polsce to ja bym i tam chętnie ten abonament płacił.
// edit: ktoś tu wspomniał o Ojcu Mateuszu, zupełnie mi z głowy wypadło. Temu pajacowi w sutannie złamanego grosza nie dam.
// edit: ktoś tu wspomniał o Ojcu Mateuszu, zupełnie mi z głowy wypadło. Temu pajacowi w sutannie złamanego grosza nie dam.
Kubaeinstein napisał/a:
Thx captain obvious. Naprawdę dzięki, bez Ciebie ludzkość pewnie by sobie koła nie wynalazła, ale mamy Ciebie. A tak na poważnie - sadol to miejsce, w którym owszem spotkasz idotów, ale jest ich tu duuuuuużo mniejszy odsetek niż na takiej samosi. Proszę nie traktuj wszystkich jego użytkowników jak autystycznych ludzi.
Tyle dziękuje i przepraszam, że się uniosłem.
"Choć stłuczesz głupiego w moździerzu
tłuczkiem razem z ziarnami,
głupota go nie opuści"
Btw. Metyl, Gebels, Benek, Despero, Kmieciak, Dżemma genialnie wykreowane i zagrane postaci. Czuć ten świetny klimat stosunkowej "prawdziwości" i utożsamienia się z postaciami. Nie raz się ze szczęścia i podniecenia popłakałem i krzyczałem oglądając ten serial "Jaahuhi" .
Serial jest wielki, ale reżyser, Patryk Vega, zeszmacił się niechybnie tworząc Kapitana Klopsa i kilka innych polskich wielkich produkcji.
1:02 zobaczcie jak pokazuje telefon z smsem do kamery... miga tam ta kreseczka ktora okresla pozycje piszac smsa. Mimo wszystko ten serial miażdży. Z ziomkiem kiedyś się zajaraliśmy tym i wkręcaliśmy ludzi na mieście ;d "Dzień dobry, komisarz Goc, komisarz Desperski, wydział do walki z terrorem kryminalnym", jednego chłopa tak wkręciliśmy, że nam dał zeznania na papierowej tacce pod zapiekanki ;d
najlepsza akcja jak celował do skrzynki w 8:38. pewno myslał, że rodzina cyganów tam koczuje. swoja drogą coś w tym jest
Jeden z najlepszych jak nie najlepszy serial... bez lania wody.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów