18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Debili nie brakuje. Kamer monitoringu też. Niedługo na Bydgoszcz będę mówił Sosnowiec.

Cytat:

Z opisu: Osoby obsługujące miejski monitoring zarejestrowały i powiadomiły dyżurnego bydgoskiej policji o dewastacji pomnika Mariana Rejewskiego w Bydgoszczy. Grupka nastolatków została natychmiast zatrzymana przez patrol policji.

Krótko o pomniku. Jest to pomnik Mariana Rejewskiego, polskiego bohatera narodowego -matematyka i kryptologa, który w 1932 roku złamał szyfr Enigmy, najważniejszej maszyny szyfrującej używanej przez hitlerowskie Niemcy.

No więc kij w dupsko tej bydgoskiej gimbazie.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
clinton 2012-12-21, 19:50 1
takiej chołoty tępej to nie cierpie. Tłumoki jebane dymy robią w Bydgoszczy, to bardzo fajne miasto jest gdy mu sie przyjrzeć dokładniej..
Zgłoś
B................l 2012-12-21, 19:54 6
Aż się specjalnie zarejestrowałem by napisać co o tym myślę... Tego skurwiela powinno się powiesić za jaja na latarni. Pomnik naszego zasłużonego rodaka który w pewnym stopniu wpłynął na losy tej wojny, odznaczony Orderem Odrodzenia Polski i pochowany z wojskowymi honorami został potraktowany z laczka przez jakiegoś najebanego pedała !!! Smutne to...
Zgłoś
Ronoaro 2012-12-21, 19:58
Docha napisał/a:

Tak jak Wrocław to Wenecja północy, tak Bydgoszcz to Sosnowiec Kujawsko Pomorskiego

Byłaś kiedyś w Sosnowcu tępa strzało, czy tylko tak pierdolisz dla samego pierdolenia?
Zgłoś
C................3 2012-12-21, 20:06
Ja tyś był w Aldrajchu
Zgłoś
s................9 2012-12-21, 20:09
Zamiast pomnik stalina(celowo z małej) rozjebać to Polaka rozjebali. Szmatławce
Zgłoś
Mizantrop 2012-12-21, 20:20
Proponuję dodawać takich agentów na wikipedia.pl w ramce pod hasłem "debil"
Zgłoś
JURIJ_77 2012-12-21, 20:32 1
kurwa !!! jebane psy i kurwy !!! niewinnego chłopaka powinęli, a on tylko wracał pijany do domu i był zdenerwowany bo go dziewczyna rzuciła ... JP 1000000% i tyle.

eeeeee ... dlaczego nie było jeszcze takiego komenta pod tym filmem?
Zgłoś
Marco9935 2012-12-21, 20:56
k***a !!! j***ne psy i k***y !!! niewinnego chłopaka powinęli, a on tylko wracał pijany do domu i był zdenerwowany bo go dziewczyna rzuciła ... JP 1000000% i tyle.

eeeeee ... dlaczego nie było jeszcze takiego komenta pod tym filmem?

POPIERAM JEBAĆ POLICJE
Zgłoś
skwarkomen1 2012-12-21, 21:14 2
No tak teraz będą jechać po Bydgoszczy a w każdym większym mieście takie same rzeczy się dzieją
Zgłoś
s................s 2012-12-21, 21:17
Mam nadzieję że starzy tych gnojków pokryją całość kosztów naprawy. Chociaż lepiej, żeby sami odpracowali. Obrzydliwa swołocz.
Zgłoś
yoshir19 2012-12-21, 21:26
@Maderfakermen
Całkiem to fajne, jak wpisałem HUJ z ustawieniem kręgów kolejno H B X pokazało mi TVP tak więc Niemcy się nie mogą mylić
Zgłoś
CarlosPOL 2012-12-21, 21:27
0:58 Życzę tego wszystkim takim debilom "JP"
Zgłoś
MareKSG 2012-12-21, 21:29 1
Już widzę tytuł artykułu w Gazecie Wyborczej: "Obrzydliwi kibole rozwalają pomnik w Bydgoszczy"
Zgłoś
Qasby 2012-12-21, 21:37
Gdańska kurwa, największa patologia Bydgoszczy, mimo że centrum, Bocianowe i te klimaty
Zgłoś
dzikiszakal 2012-12-21, 21:46
Przynajmniej w domu nie siedzą.

A tak na serio to głupie kurwy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem