Ale już nie będzie, bo nie żyje. Santa Monica, California.
Ale już nie będzie, bo nie żyje. Santa Monica, California.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zaraz znajdzie się tu pajac co napisze, że w jakiś sposób to jest wina żydów.
Kurwa, filosemito. Jakby parchy nie pędziły tego kurestwa z Izrahuja i nie demolowały ich kozojebstanów przy pomocy hamerykańskich sołdatów to by te gnoje dalej tam za żonami po łąkach biegały i zostawiły w spokoju naszą cywilizację. Ale, że żydostwo chce upiec dwie pieczenie na ogniu - wygnać kozojebów do nas, dać względną nietykalność a potem napierdolić do łba takim pajacom jak ty przy pomocy pedauenu, polszitu i tefałpisu z czym się muszą w izrahuju borykać a potem zbudować wielkie państwo żydowskie to już ci do lba nie przyjdzie, nie?
Kurwa, filosemito. Jakby parchy nie pędziły tego kurestwa z Izrahuja i nie demolowały ich kozojebstanów przy pomocy hamerykańskich sołdatów to by te gnoje dalej tam za żonami po łąkach biegały i zostawiły w spokoju naszą cywilizację. Ale, że żydostwo chce upiec dwie pieczenie na ogniu - wygnać kozojebów do nas, dać względną nietykalność a potem napierdolić do łba takim pajacom jak ty przy pomocy pedauenu, polszitu i tefałpisu z czym się muszą w izrahuju borykać a potem zbudować wielkie państwo żydowskie to już ci do lba nie przyjdzie, nie?
To wracaj do siebie do Rzymu albo do Niemiec, a nie tutaj u nas narzekasz. Rzymianinie bez jaj. Nie potrzebujemy tutaj osób, które narzekają tylko osób ,które myślą o Państwie Polskim w sposób szczery, a nie w interesie Niemiec. Dałeś się kupić za 30 srebrników, a teraz szukasz tylko na kogo można palcem wskazać i zwalić całą winę za Polski naród. Jesteśmy murzynami jeżeli dajemy się tak wrabiać. Najbliższe lata dla Polski będą decydujące w historii. Więc polecam włączyć myślenie.
abdelhadi jak to brzmi dumnie bo amerykańsku jednego śmiecia mniej Trump wam zgotuje piekło
Oby pogonili to ścierwo na pustynię, gdzie ich miejsce.
To wracaj do siebie do Rzymu albo do Niemiec, a nie tutaj u nas narzekasz. Rzymianinie bez jaj. Nie potrzebujemy tutaj osób, które narzekają tylko osób ,które myślą o Państwie Polskim w sposób szczery, a nie w interesie Niemiec. Dałeś się kupić za 30 srebrników, a teraz szukasz tylko na kogo można palcem wskazać i zwalić całą winę za Polski naród. Jesteśmy murzynami jeżeli dajemy się tak wrabiać. Najbliższe lata dla Polski będą decydujące w historii. Więc polecam włączyć myślenie.
Włączyć myślenie? Jakbym miał myślec jak ty to by mnie drobne.wszy zjadły albo na gówno czekolada wołał.
Kiedy ferie?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów