📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Po prostu powiedzieli mu że dostanie ryż z jabłkiem w nagrodę jak się tego nauczy, a jak nie to przez całe życie będzie wpierdalał suchy ryż i miał motywacje
Cokolwiek byś robił ZAWSZE znajdzie się jakieś żółte dziecko które robi to od Ciebie o sto razy lepiej!
Wiem, jestem pojebany że takie rzeczy znam i chciałem przyszpanować.
Wiem, jestem pojebany że takie rzeczy znam i chciałem przyszpanować.
Kurwa byłem pierwszy z tym powiedzeniem nie wiem po jakiego jaskrawego chuja piszą to samo ?
ej ej... to japoniec. to tak jak grac z kodami
jakbyście mieli do wyboru zbierać ryż albo trenować do usrania jakąś sztuczkę, też pewnie byście tak wywijali
ale czwartego nie wsadził :<
Tez tak umiem ... po 0,7 ;d
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów