Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ciekawe czy strzykawka i igła była w komplecie
Cytat:Ty też się kurwa znasz. Do palenia trawy strzykawka mu potrzebna.
Cytat:Te uczucie kiedy nie wijesz który troluje a ktury nie...
Cytat:To uczucie kiedy jesteś analfabetą a o tym nie wiesz
Cytat:To uczucie gdy widzi się post gościa który nie rozróżnia postów na serio od trolingowych, gdzie wyżej była taka sama sytuacja.
Tak samo jak ten polski pedał co za fotoradar się przebrał....
Zero oryginalności. Wszystko ściągnięte od hamerykańców.
Katowice, siedziałem tam przez ostatnie 3 miesiące, ciężko z ziołem, ale grudy od zajebania Kto wie ten wie i oczywiście okolice 3ciego maja Żaba dalej pluje wodą? i czy wreszcie zrobili ten deptak ?
Deptak ciągle w budowie, ale widać już koniec. Żabka dalej pluje
Katowice, siedziałem tam przez ostatnie 3 miesiące, ciężko z ziołem, ale grudy od zajebania Kto wie ten wie i oczywiście okolice 3ciego maja Żaba dalej pluje wodą? i czy wreszcie zrobili ten deptak ?
w Kato trawy skołować nie potrafisz? pewnie wyglądasz jak ten wypłosz z filmiku i nikt Ci sprzedać po prostu nie chciał... przechodząc przez samą Stawową (deptak z filmu) wychodzisz z piąną w kapsie.
Zajebać pomysł od amerykańców i cieszyć morde ,że się nagrało w chuj oryginalny film....
za to Ty jestes zajebiscie oryginalnym hejterem
Widzę, że moda promowanie się w necie w stylu PiKeja już dopadła Katowice... smuteczek.
Zajebać pomysł od amerykańców i cieszyć morde ,że się nagrało w chuj oryginalny film....
Wchłaniamy te całe zachodnie gówno i rodzą sie takie cioty jak ten na filmiku.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów