Dobrze zagrany drum cover dimmu borgir z najnowszego albumu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jedyne co jest sadystycznego w tym filmie, to to że są ludzie, kórzy słuchają takiej muzyki..
Co ciekawe jeszcze żaden z antymetalowych, antyklaycznych (metal ma dużo spólnego z klasyką) poje*ów się nie odezwał. Pewnie już wszyscy śpią.
Zawsze miałem wielki szacunek dla perkusistów. Nie jestem sobie w stanie wyobrazić by trzymać osobny rytm w nogach, lewej ręce i w prawej
Zawsze miałem wielki szacunek dla perkusistów. Nie jestem sobie w stanie wyobrazić by trzymać osobny rytm w nogach, lewej ręce i w prawej
Na huj tak napierdalać w te bębny? Założył ochraniacze na uszy i pierdoli po tych kotłach, jakiś niewyżyty...
Oj chcialem cos napisac o tym, ze dimmu borigr i cradle of filth wyznaczyli sobie nisze, ktorej nazwa wywodzi sie od pasywnego homoseksualizmu, ale se daruje. Jak ktos to lubi, a nie lubi szukac powaznych idei,a szuka glupawej i taniej rozrywki to juz chuj z nim. Nie dla niego elitarnosc zatechlej piwnicy i wynioslosc grzybicznej mizantropii. Generalnie panowie nie powalaja,a wychodzac ze wspomnbianej piwnicy robia z siebie klaunow i tyle.
Twin i jazdaa! chciałbym tak ogarniać nie słucham takiej muzyki, ale piwo za umiejętności kolesia! zespół bez perkusji to nie zespół przecież, już nawet nie musi być to kompletny zestaw w każdym wypadku, no ale nie trzeba hejtować od razu
Phallucifer, brawo brawo "wywodzi sie od pasywnego homoseksualizmu"
ahahha cradle of filth może tak ale nie dimmu gdyż dimmu borgir jest nazwą zaczerpniętą z góry wzniesienia powulkanicznego o tej samej nazwie takze nie wiem co w tym "pedalskiego" zresztą google nie boli jak to mówią
ahahha cradle of filth może tak ale nie dimmu gdyż dimmu borgir jest nazwą zaczerpniętą z góry wzniesienia powulkanicznego o tej samej nazwie takze nie wiem co w tym "pedalskiego" zresztą google nie boli jak to mówią
Devilyn napisał/a:
Dowcipy też Ci chujowo idą - spaliłeś taki prosty... "Dimmu Burger z Mayhemezem"
Właśnie bez Mayhemanezu bo wytworzy się Burzum w brzuchu i będzie musiał iść na Darkthrone
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów