📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Te asfaltowe zwierzęta robią się coraz bardziej bezczelne. To, że nigger żałować będzie do końca swego niedługiego życia tej decyzji to inna sprawa. Albo resztki oświeconych coś wymyślą w tym kraju albo już jest po nich. A w tych samochodach powinno być jakie kolwiek zabezpieczenie przed nieautoryzowanym użyciem. Choć glina która niedopilnowała swej fury powinna pieszo patrolować czarne dzielnice.
Nagrywający się podnieca jak by nie docierało do niego że jego Dindu za 3 ulice dostanie 2kg ołowiu.
Dwaj złodzieje w wieku 15 i 16 lat postanowili zaznać gangsterskiego życia.
Akcja z West Haven, Stan Connecticut.
Akcja z West Haven, Stan Connecticut.
wygląda jak ciąg dalszy tego materiału, czekam na część trzecią
sadistic.pl/dindu-kradnie-radiowoz-policyjny-vt532475.htm
sadistic.pl/dindu-kradnie-radiowoz-policyjny-vt532475.htm
KaprysLosu napisał/a:
wygląda jak ciąg dalszy tego materiału, czekam na część trzecią
tadaaam: hoodsite.com/connecticut-two-officers-injured-struck-stolen-police-cru...
Biały po graniu w gry idzie do pracy, a czarny kradnie i morduje (w sumie on to i bez gier robi) a potem mówią że gry wywołują przemoc, bo dindu grał i zabił
Jako kierowca hondy obojętnie my czy zostanie zabity poduszką powietrzną takaty czy zabłąkaną kulą gliniarzy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów