Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tydzień temu wybiegłem z domu po usłyszeniu donośnego krzyku. Okazało się, że jakaś husky w trakcie rui zakleszczyła zęby na psie sąsiadki- takim białym, z kędziorami, wielkości dużego jorka, czy sznaucera mini- i wedle skróconej relacji nie chciała go puścić mimo użycia buta Sytuacja chujowa, bo husky w amoku, biały kark psiaka nabrał czerwonego kolorytu, a ja w krótkich spodenkach z obawą, że jeszcze mnie upierdoli. A chuj, chwyciłem agresora za tylne łapy, podrywam do góry w nadzieji, że ten straci równowagę i puści. Udało się. Pies wyzwolony, ale jakiś nieprzytomny. Ja dalej trzymam huskiego, bo w tej pozycji raczej niegroźny. Ustaliliśmy, że przeciągnę skurwiela pod jej ogrodzenie, puszczę i odczekam chwilę na terenie posesji. Na szczęście szybko się oddalił, tymczasem z małym było coraz gorzej. Udaliśmy się do pobliskiego weterynarza, co autem zajęło dosłownie 2 minuty. Niestety już nie dało się go odratować
Wzruszyła mnie ta historia, ale wnioskując z niej, to nie wiesz czym jest ruja...
A co do filmu - piękna kolekcja psów.
- owczarek niemiecki
- owczarek belgijski
- rottweiler
Niemożliwe żeby układał je czarny człowiek.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów