📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To straszne, że tyle osób nie ma dostępu do wody... ale chwila.... A gdyby nie płodzili się na potęgę tam gdzie jest z nią problem to czy setki mln ludzi wciąż by go miały?
Z tego co mi wiadomo, to jeśli te 663 miliony ludzi nie ma dostępu do wody pitnej, to po upływie dwóch tygodni ich liczba spadnie do zera z przyczyn naturalnych.
Wniosek z tego taki, że potrzeba czasu, a nie wody.
Wniosek z tego taki, że potrzeba czasu, a nie wody.
będe spuszczał wode ile będe chciał i pierdoli mnie, że jebany czarnuch zdechnie
PRoblem z afryką jest taki, że nawet jak im studnie wykopiesz to zlezą się małpy z kałachami i nie dopuszczą do niej innych - bieda w afryce to problem kultury, polityki i edukacji, a nie kasy...
RoboCat napisał/a:
my wynalezlismy filtry do wody, pompy, studnie, zbeiranie deszczowki, zbieranie wody z wilgoci...a oni kurwa nadal skacza z kijkiem... i jedyne co potrafia to pobieranie zasilku od zlych bialych.
Jedyne co stworzyłeś to klocka w kiblu, nie przywłaszczaj sobie czyichś sukcesów.
Materiał spoko, masz mój głos!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów