Kompilacja wypadków moich znajomych podczas różnego rodzaju zawodów czy treningów,sam też dwukrotnie amortyzuję upadek twarzą
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@Brzydkii
opowiedz coś o temacie Skejcika w darcie, bo nie wiem nic za bardzo o tym
co do darta, to firma wporzo, partsy wporzo, mają potencjał. Cieszmy się, że polska firma tak dobrze prosperuje, tak samo ns bikes
opowiedz coś o temacie Skejcika w darcie, bo nie wiem nic za bardzo o tym
co do darta, to firma wporzo, partsy wporzo, mają potencjał. Cieszmy się, że polska firma tak dobrze prosperuje, tak samo ns bikes
ceenrad napisał/a:
sam też dwukrotnie amortyzuję upadek twarzą
Spoko stary! Gorzej nie będzie...
Piwko, ale sam w dh jeżdżę ;>
przy okazji - dartmoor, jest coraz lepszy, tak samo jak ns, np. rama dartmoor hornet jest świetna, phantom podobnie zresztą, nie wiem jak z ramami do streetu/dirtu
przy okazji - dartmoor, jest coraz lepszy, tak samo jak ns, np. rama dartmoor hornet jest świetna, phantom podobnie zresztą, nie wiem jak z ramami do streetu/dirtu
Niech ktoś zrobi przeróbkę tego i doda "wasted" z GTA V jak w jednym filmiku, który był wcześniej na sadolu. Lepiej by się oglądało
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów