stalin_za_mlodu napisał/a:
ty mieszkasz w jakimś obozie dla uchodźców? ty azerbejdżan z ryja, somsiad mongolski step, kurwa... a psa tylko ruchasz czy tuczysz na ramadan???
do piekła pójdziesz i diabły cię w dupę będą trachać za to, że zakłócasz mir domowy i wpierdalasz się z hujowym przez samo h telefonem na chatę i filmujesz śpiącego chingis Andrzeja. pała to pała.
mam nadzieję, że ci ktoś chociaż strzała w ten nieogolony ryj wyjebie za tak podły postępek.
I nie pierdol, że jesteś Polakiem - świeży przez rz, rzygi przez ż. idź smażyć falafele
Spuściłeś się po tym wspaniałym, dużo wnoszącym wywodzie? Prawdziwy polak z Ciebie, wszechwiedzący, wykształcony, kulturalny. Ja wiem, że to sadistic, ja rozumiem zasadę 'po co wchodzić do palarni i narzekać na dym' ale czasami zastanawiam się czy ktoś taki jak Ty to nie siedzi przypadkiem na tym portalu tylko po to, żeby zwyzywać kogoś i podniecić się swoją przedłużoną w ten sposób męskością. Wydaje mi się, że jakieś minimum trzeba sobą nieść, bo bądź co bądź ktoś władował ileś lat swojego życia, żeby Cię wychować, a Ty mu tak się odwdzięczasz. Cała podnieta idzie o błąd ortograficzny zresztą, co każdemu się zdarza, zwłaszcza po alkoholu.
Swoją drogą, świerzy to bardzo głupi błąd i może byłeś pijany, ale nie trafiając w literki utworzyłbyś śmieszną formę świexy, świesy, czy coś w tym stylu, a Ty popełniłeś błąd, więc się przyznaj, przeproś, popraw i z głowy.