Mnie rozbawiło. Pokazuje zachowanie obecnych piłkarzy na boisku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up. Pierdolisz, fajnie to zrobił, w dodatku do KSI, mimo, że murzyn, to po prostu jest zajebisty.
ja pierdole, spinacie dupy, a to było akurat zajebiste, bo nie ucierpiał na tym nikt i wszyscy łącznie z wkręcanymi byli zadowoleni, a o to chodzi w żarcie
To nie jest śmieszne tylko jebnąć sie w łeb i zaakceptować durne dowcipy, a po za tym, nawet nie umie dobrze naśladować, jakby parodiował Messiego to by ten stół do ping ponga rozjebał tak by sie rzucał
P.S pewnie znajdzie sie parę osób których uraziłem bo messi u niektórych to świętość więc jak chcecie mnie jechać proszę bardzo i tak mam to w moich czterech literach
P.S pewnie znajdzie sie parę osób których uraziłem bo messi u niektórych to świętość więc jak chcecie mnie jechać proszę bardzo i tak mam to w moich czterech literach
A wiecie co mnie dręczy? Przerażająca ilość ciapatych na filmiku. Akcja ma miejsce w Anglii jakby co
ale trzeba przyznać że czarny sztukę wypierdalania się opanował do perfekcji
ja tam bym się przestraszył że taki murzyn biegnie w moją stronę. jakbym był kobitą, to myślałbym że chce mi torebkę ukraść albo telefon...
Jak widzę słowo prank to od razu olewam taki filmik. Do tego nie będę czarnuchowi nabijać wejść, niech się weźmie lepiej za zbieranie bawełny, a nie robienie pierdolniętych filmików.
A pierdzielicie ludziska...
Akurat ten pomysł jest całkiem w porządku, ponieważ:
1. Nie wyrządza większej szkody (psychicznej - jak w przypadku zabójcy z laserowym celownikiem, czy fizycznej)
2. Widać, że kolesiowi/zwierzęciu (zależnie od stopnia rasizmu i nienawiści do czarnych) nic się nie stało, a robi sobie jajca.
3. Cóż... To w sumie jest śmieszne, bo na tym ma polegać obecna piłka nożna, czyli sport typowo męski... Przykład z ulicy (bez HH wyobrażeń)?
- Sorry koleś, ale szedłeś po ścieżce rowerowej, a tak poza tym nie miałem miejsca, żeby cię ominąć, bo z naprzeciwka jechał rower. Nic ci nie jest?
- Ty bydlaku, zniszczyłeś mi życie, sukinsynu!!!
- Co się stało, jesteś ranny?!
- Nie, rozerwałeś mi rurki!!!"
p. s. Czy tylko ja nie widziałem na sadolu nic o wezwaniu ciapka z Syrii do świętej wojny w Polsce i Rosji? Linki na PW poproszę, jeśli mi coś umknęło...
Akurat ten pomysł jest całkiem w porządku, ponieważ:
1. Nie wyrządza większej szkody (psychicznej - jak w przypadku zabójcy z laserowym celownikiem, czy fizycznej)
2. Widać, że kolesiowi/zwierzęciu (zależnie od stopnia rasizmu i nienawiści do czarnych) nic się nie stało, a robi sobie jajca.
3. Cóż... To w sumie jest śmieszne, bo na tym ma polegać obecna piłka nożna, czyli sport typowo męski... Przykład z ulicy (bez HH wyobrażeń)?
- Sorry koleś, ale szedłeś po ścieżce rowerowej, a tak poza tym nie miałem miejsca, żeby cię ominąć, bo z naprzeciwka jechał rower. Nic ci nie jest?
- Ty bydlaku, zniszczyłeś mi życie, sukinsynu!!!
- Co się stało, jesteś ranny?!
- Nie, rozerwałeś mi rurki!!!"
p. s. Czy tylko ja nie widziałem na sadolu nic o wezwaniu ciapka z Syrii do świętej wojny w Polsce i Rosji? Linki na PW poproszę, jeśli mi coś umknęło...
Te pranki są popierdolone. Np. widziałem jak ziomek udawał, uwaga, jebnę kilka zdań:
Ziomka, który czekał aż ktoś wyjmie pieniądze z bankomatu, a potem napadał tego kogoś z żądaniem oddania pieniędzy. Oczywiście hameryka i się cieszyli kurwa jak dzieci, aż do momentu jak podbił jakiś ziomuś i mu takiego prostego w nos zajebał, że mu (nie jestem pewien) rozciął ten nos czy coś. I co? Wielkie oburzenie bo to kurwa żart. Ludzie proszę was.
PS. Dobrze temu chujowi. Wbiłbym mu jeszcze kose w plecy, albo co gorsze, zadzwonił po policje.
Ziomka, który czekał aż ktoś wyjmie pieniądze z bankomatu, a potem napadał tego kogoś z żądaniem oddania pieniędzy. Oczywiście hameryka i się cieszyli kurwa jak dzieci, aż do momentu jak podbił jakiś ziomuś i mu takiego prostego w nos zajebał, że mu (nie jestem pewien) rozciął ten nos czy coś. I co? Wielkie oburzenie bo to kurwa żart. Ludzie proszę was.
PS. Dobrze temu chujowi. Wbiłbym mu jeszcze kose w plecy, albo co gorsze, zadzwonił po policje.
@ePeel
Pierdolisz. Nie KTOŚ, tylko ustawiony typ wyciągał te pieniądze, bo to był taki "test na znieczulice"
A co do tematu to jest jedyny murzyn jakiego toleruję. Sam go oglądam bo ma dystans i robi sobie żarty z murzynów więc zimne piwko dla KSI.
Pierdolisz. Nie KTOŚ, tylko ustawiony typ wyciągał te pieniądze, bo to był taki "test na znieczulice"
A co do tematu to jest jedyny murzyn jakiego toleruję. Sam go oglądam bo ma dystans i robi sobie żarty z murzynów więc zimne piwko dla KSI.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów