do it yourself - spawarka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:50
🔥
Adin.dwa.tri ... Malcziki
- teraz popularne
zapasowa sztacheta.
ławeczka bo bicho samo się nie zrobi!
Nie martw się. Kiedyś będzie Cię stać na Poloneza.
^^ polskie... reszta to kłamstwo.
@up
Polskie... i bezpieczne
Kiedyś jeździłem służbowym poldkiem i mi się miałem zderzenie z Żukiem. Siła uderzenia była tak duża że Żuka podbiło, wylądował mi na dachu łamiąc poldka w pół. Żuczek po odbiciu o mój dach spadł na koła i pojechał dalej (5 metrów i rozjebał mur). Przyjechało pogotowie i jakiś ciapaty lekarz pyta: "gzie kielowcia (to nie błędy on tak gadał)". Ja mu na to że to ja. A on do mnie: "aloie gzie kielowcia ź polonezia". Z szoku albo ze śmiechu z niego nie załapałem o co mu chodzi. Dopiero jak się przyjrzałem złamanemu poldkowi to mi ciarki przeszły. Nie miałem nawet jednego otarcia. I nie wiem jak to się stało.
Więc ja tam złego słowa na poldka nie powiem.
Polskie... i bezpieczne
Kiedyś jeździłem służbowym poldkiem i mi się miałem zderzenie z Żukiem. Siła uderzenia była tak duża że Żuka podbiło, wylądował mi na dachu łamiąc poldka w pół. Żuczek po odbiciu o mój dach spadł na koła i pojechał dalej (5 metrów i rozjebał mur). Przyjechało pogotowie i jakiś ciapaty lekarz pyta: "gzie kielowcia (to nie błędy on tak gadał)". Ja mu na to że to ja. A on do mnie: "aloie gzie kielowcia ź polonezia". Z szoku albo ze śmiechu z niego nie załapałem o co mu chodzi. Dopiero jak się przyjrzałem złamanemu poldkowi to mi ciarki przeszły. Nie miałem nawet jednego otarcia. I nie wiem jak to się stało.
Więc ja tam złego słowa na poldka nie powiem.
Nie dziwię się bo to przecież rejestracje z ZAMOŚCIA !!!
Ktoś jest chętny?
Ktoś jest chętny?
Było nie kończyć edukacji po gimnazjum. Teraz zapierdalaj w chińskich podróbkach.
Svenlee, jak jeszcze plemnikiem byłeś to gimnazjów w Polsce nie było, mierniaku wychowany na chipsach i coli. Zanim zaczniesz wyzywać od gimbusów to zerknij na profil tego kogo próbujesz oszczać.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów