📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
takiego zajebistego delay'a chyba w życiu nie słyszałem Kto jest za tym żeby grał na Sunrise w tym roku postaw krzyżyk +
ale jazdy ma po wizycie u dentysty xd
Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś, albo nie ..."
Jerome Le Banner
Palce gryźć, ściany bić
Ty nie dostaniesz nigdy jej.
Lepiej zabij ją
Jeśli chcesz mieć ją na zawsze
Ona nie poczuje nic...
Jeśli chcesz mieć ją na zawsze
Ona nie poczuje nic...
Sadyści i Sadystki mam pytanie jeśli ktoś dał radę obejrzeć to do końca tak jak ja, może mi ktoś powie co to za nutka w ostatnich sekundach tej twórczej dj'skiej zabawy. Z góry dziękuje.
Kamerki internetowe powinny być sprzedawane dopiero po przejściu specjalistycznych badań na obecność mózgu w organizmie.
Mi się wydaje że on jest po prosty niedorozwinięty - ergo nadaje się do sejmu.
O co Wam chodzi? Przecież w 0:30 pokazał kartę. Zapewne karta o niepełnosprytności, ale niestety tego się nie dowiemy, bo gówno widać.
chyba petardę ktoś mu w inkubatorze wyjebał i mu we łbie sie po pierdolilo ;o no i z ryjem tez
zatrudnie gościa na poprawiny po weselu bo wtedy każdy ma gdzieś co leci a jemu jak dam 20zł na nowy wypasiony profesjonalny i sprzęt.
Fumar napisał/a:
O co Wam chodzi? Przecież w 0:30 pokazał kartę. Zapewne karta o niepełnosprytności, ale niestety tego się nie dowiemy, bo gówno widać.
prosze bardzo
na receptę to powinni kamery internetowe wydawać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów