📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nooo...rzeczywiscie prawie hard...ja to juz bym tam dal, tylko zamiast "tancerka" napisz "dziwka" lub cos innego tak szalonego i 100% hard
Ooo, a gdzie jest ta część filmiku, dzieki której jest na sadisticu ? Nie ma ? no to po co to tutaj ?
Basika063 napisał/a:
No co kurwa - bląd- pustak.
bląd powiadasz? :/
A gdzie ten wstęp do harda?
ale ma fajne sranie...
zboki.... a ta nawet tanczyc nie umie mialam gdzies swoj lepszy filmik nagrany z kam internetowej haha ale Ciiii
chociaz obejrzalem do konca i powiem.. glupia samica bo do niczego innego jej nie porownam :p
a kto sukę z kuchni wypuścił? łańcuch za długi czy się zerwała?
... jeszcze chwila i był by hard. no kurwa mało się nie posrałem
... jeszcze chwila i był by hard. no kurwa mało się nie posrałem
smoke8787 napisał/a:
ALe bym ja haratał
nie wiem kur*a co to za okreslenie ruchania(bo zapewne o to ci chodzi) ale gowno bys zrobil, w dupie bys byl.
Ale musi mieć we łbie nasrane :/
kolejna 'mONdra', kuhva...
Paseczek90 napisał/a:
mialam gdzies swoj lepszy filmik nagrany z kam internetowej haha ale Ciiii
kolejna 'mONdra', kuhva...
Niee...
Hard na 100%
Hard na 100%
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów