Krótki filmik o tym co nas często wkurwia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mnie rozpierdalają dzieci nawet jakieś ośmioletnie, które zapierdalają w kapturze i szerokich spodniach bujając się i jednocześnie słuchając jakiejś JP nutki z telefonu.
rydzo2008 napisał/a:
i co niby te odgłsy tych pedalskich ptakow sa lepsze tka ?
oj kolego jesli twierdzisz, ze wgl jakikolwiek ptak jest pedalski to zle z toba ;/
kolego Cr4zySh4ker, widzę ze nie znasz zasady nr 1 na sadolu, która brzmi: "nie wdawać się w dyskusje z rydzo2008" jak widzisz poziom jego komentarzy jest bardzo niski, niczego się nie dowiesz i w ogóle nie warto. wyluzuj
A pierdolicie bez sensu...
Chcą niech im gra dowolne gówno z telefonu...
Przeszkadza ? Sam załóż słuchawki i włącz sobie swoje.
Taki sam problem jak to ,że przeszkadza Ci czyjeś bezsensowne pierdolenie.
Idę z kąd przyszedłem
Idę z kąd przyszedłem
Libertinus napisał/a:
To głównie hiphopowcy i rapśmieci słuchają muzyki z głośników na telefonie w pociągu itp....
Nie obrażaj subkultur i nie wrzucaj do jednego worka. Nie tylko oni, jak ktoś wspomniał - prędzej dzieci z patologicznych rodzin które nie zostały wychowane to robią . Co do filmiku - Chcesz posłuchać muzyki a autobusach/tramwajach etc ? Kup słuchawki i nie denerwuj innych ! -.- ...
Jeśli ktoś zna nazwę utworu bardzo proszę o napisanie jej tu lub wysłanie mi jej na priv=]
Będę bardzo wdzięczny - zależy mi na tym !
(szukałem na google próbując wklepać tekst lecz niczego nie znalazło ;/ )
Proszę o pomoc
cinu314 napisał/a:
A pierdolicie bez sensu...
Idę z kąd przyszedłem
A bo myślisz kurwa że to inni mają się dostosowywać do tych pedałów co chodzą z rozjebanym głośnikiem w tel na full? Nikt nie jest sam na tym świecie i trzeba też patrzeć czy to przypadkiem innym nie przeszkadza. Weź się trochę zastanów.
albo mi sie wydaje albo tylko sluchanie hiphopu z telefonu tak wkurwia?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów