📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Chuj tam z nim. Ma konsole z najwyższej półki. Pozazdrościć. Jakbym miał coś takiego to zapierdoliłbym Was wszystkich dubstep'em.
ja pierdole, chłopak ma marzenia i je spełnia. no i widać, że jakiś progres jest, bo zagrał na profesjonalnym sprzęcie, co z tego, że to nie jego.
@ebaczyny - jak to dobrze, że nie masz...
Walker jest opóźniony, szacunek dla Krisa za udostępnienie sprzętu i pomoc w spełnieniu marzeń.
kurwa dorobił się profesjonalnego echa!!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów