18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:52
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46
taki malutki karabin snajperski i tylko 2 centymetrowa kula , nie ma sie czego obawiać ; D czekamy na wersję ASG

Dla porównania wielkości nie ta sama broń , ale podobne parametry.

żeby bardziej nacieszyć oko dodaję coś co bardziej miłego,i oczywiscie juz Anzio 20mm
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Hrabia Drapula 2012-01-10, 0:16
gdzieś kiedy za dawnych czasów widziałem filmik (chyba tu gdzieś też był) jak arabusy w obrusach na głowie testowali na strzelnicy taką pukawkę na słonie,śmieszne było jak rzucało nimi po ścianach jak gestapo żydami
Zgłoś
Złowroga Pralka ! 2012-01-10, 0:27
Z budowy przypomina barreta m82a2

Zgłoś
Tomeoo 2012-01-10, 0:39 1
Poczułem tu nutkę "sklep sobie przy animowanej postaci"
Zgłoś
AHAHAHA_NO 2012-01-10, 0:57
Kaliber broni nie jest najważniejszy, liczy się także stosunek długości lufy do kalibru, czy konstrukcja samego pocisku. Jak za ciężki to nie doleci jak za lekki to zerowy dmg.
Zgłoś
tonybargiel 2012-01-10, 1:02
ASG : taiwangun.com/custom-gun-by-tg/custom-gun-barrett-m82a1.html
Zgłoś
Bad-Motherfucker 2012-01-10, 2:31
Wiosną przy czereśni to ja bym był "Sprite" a szpaki "pragnieniem"!!! Jebany latający drób wystrzelałbym razem ze wszystkimi okolicznymi drzewkami owocowymi!!!
Zgłoś
Dopek 2012-01-10, 7:51
pl.wikipedia.org/wiki/Karabin_przeciwpancerny_wz._35 troche lat wstecz mielismy cos swojego, dobrego a teraz ludzie podniecaja sie baretami itp zapominajac o rodzimych niestety odleglych produkcjach
Zgłoś
hellmartin 2012-01-10, 10:21
eee a dłuższego to juz się nie dało?? żeby umiejscowić to i przygotować do strzału to dźwigu trzeba... Też mogę wam zaprezentować działo od leoparda albo abramsa co strzela na 8 km albo lepiej z celnością taką że jak człowiek dostanie w serce to zostaje po nim tylko prawa ręka, nogi i czapka i napisać że to snajperka...

@up jakby w 39 umieli już tego używać to niemieckie blaszaki wyglądały by jak ser szwajcarski a nasza granica w tej chwili byłaby nad Sekwaną. Niestety broń wprowadzono do użytku tydzień przed wybuchem wojny a niektóre oddziały nawet nie zdążyły zobaczyć tego dzieła sztuki inżynierskiej
Zgłoś
Cienió 2012-01-10, 13:00
Wszystko fajnie, ale nie wiem po kiego chuja wrzuciłeś tę ciotę stojącą z tym karabinem ? Ta laska to jeszcze rozumiem ale ten lamus? Wygląda jak Rysiek z Klanu, tylko jest bardziej groźny...
Zgłoś
puszekxd 2012-01-10, 19:12
to się chyba jakoś inaczej nazywa... ta broń
i jest w ASG
"Replika karabinu wyborowego M82A1 CQB"
sklep.airsoftguns.pl/product-pol-1152196219-Replika-karabinu-wyboroweg...

sklep.airsoftguns.pl/product-pol-1152195859-Replika-elektryczna-SW-02-...

sklep.airsoftguns.pl/product-pol-1152196451-Replika-karabinu-snajpersk...

rzecz jasna ten na filmiku ma lunetę i tłumik
Barrett M82 to wsumie jest ta broń... chodzi o tą na filmiku i ta którą trzyma ta laska :DDDDDD super broń 2km zasięgu 15cm pocisk
urywa kończyny przy trafieniu
Zgłoś
cysio0407 2012-01-11, 9:29
puszekxd napisał/a:

to się chyba jakoś inaczej nazywa... ta broń
i jest w ASG
"Replika karabinu wyborowego M82A1 CQB"
sklep.airsoftguns.pl/product-pol-1152196219-Replika-karabinu-wyboroweg...

sklep.airsoftguns.pl/product-pol-1152195859-Replika-elektryczna-SW-02-...

sklep.airsoftguns.pl/product-pol-1152196451-Replika-karabinu-snajpersk...

rzecz jasna ten na filmiku ma lunetę i tłumik
Barrett M82 to wsumie jest ta broń... chodzi o tą na filmiku i ta którą trzyma ta laska :DDDDDD super broń 2km zasięgu 15cm pocisk
urywa kończyny przy trafieniu

Po pierwsze M82A1 CQB CQB to skrót od Close Quarters Battle, jak można czegoś, co ma 1,2m i waży ponad 5kg używać w pomieszczeniu ? Do tego dochodzi szyna Picatinny, która charakteryzuje wersję A3
Po drugie, widać, obejrzałeś na Discovery zwiastun programu, w którym przedstawiali M82 i teraz wszędzie próbujesz się tej broni dopatrzeć. GAU-8 Avenger też wygląda trochę, jak M61 Vulcan, ale ty i tak nazwał byś to kartaczownicą gatlinga
Zgłoś
jannowak9991 2012-01-11, 10:19
atl25 napisał/a:

Przebija 4 cyganów z odleglości 1,5 km

A ilu ludzi?
Zgłoś
Genom02 2012-09-02, 13:31
Wie ktoś, gdzie takie cudo kupić? Powinno wystarczyć na moją teściową
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem