18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 40 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
endrju1993 2013-10-21, 1:37 3
koleżanka Cie zdissowała i przyszedłeś się pochwalić?
Zgłoś
Seboolek 2013-10-21, 1:38 10
Sadistic jest lepsza odmianą Kwejka ale nie jest idealny i z sadyzmem ma niewiele juz wspólnego. Wszystko przez głupi regulamin w tym działów hard. Niby jest hardcore ale nie można wrzucić filmów z morderstw czy innych tego typu rzeczy bo sa niezgodne z regulaminem. Ja tutaj wchodze ze względu na wesołą atmosferę bo wiem ze zawsze ktoś dojebie jakimś filmem przy którym można się pośmiać. Jeśli jednak chce zobaczyć prawdziwy hardcore to są do tego inne portale lub fora. Wiec nie jarajcie się tak nazwą bo sadyzmu tu mało.
Zgłoś
Wraco 2013-10-21, 2:22 8
Tak wszyscy jadą po Kwejku, a to jeden chuj czy Kwejk, czy Sadistic, czy Jebzdzidy... sieć stron do zamieszczania takich samych głupot i to pod jedną banderą (patrz: stopka tej strony), a wy sobie ideologię jakąś dorabiacie niczym "sadystyczna subkultura" - to jest żałosne
Zgłoś
Irenvelle 2013-10-21, 3:20 2
Teraz jestes kurwa elitarny
Zgłoś
T0B1 2013-10-21, 8:41 4
Seboolek napisał/a:

Sadistic jest lepsza odmianą Kwejka ale nie jest idealny i z sadyzmem ma niewiele juz wspólnego. Wszystko przez głupi regulamin w tym działów hard. Niby jest hardcore ale nie można wrzucić filmów z morderstw czy innych tego typu rzeczy bo sa niezgodne z regulaminem. Ja tutaj wchodze ze względu na wesołą atmosferę bo wiem ze zawsze ktoś dojebie jakimś filmem przy którym można się pośmiać. Jeśli jednak chce zobaczyć prawdziwy hardcore to są do tego inne portale lub fora. Wiec nie jarajcie się tak nazwą bo sadyzmu tu mało.

1. Najwyraźniej nie wiesz co to sadyzm:
portalwiedzy.onet.pl napisał/a:

Sadyzm, dewiacja seksualna, której cechą podstawową jest czerpanie rozkoszy seksualnej z podporządkowania sobie drugiej osoby (partnerki, partnera) w zakresie znacznie przekraczającym zachowania przyjęte jako dopuszczalne. Sposobem, który daje sadyście (sadystce) poczucie nieograniczonego panowania nad drugą osobą, jest bardzo często zadawanie jej cierpień (także psychicznych), bólu, a w przypadkach krańcowego sadyzmu - śmierci. W życiu codziennym, pozaseksualnym, zawodowym, sadyści bywają ludźmi uprzejmymi, nie rzucającymi się w oczy. Termin sadyzm pochodzi od nazwiska markiza D.A.F. de Sade'a

A tego na hardzie nie brakuje.
2. Wiesz co to prawo? Kodeks karny? Jeśli wiesz to właśnie między innymi z tych powodów na sadolu nie zobaczysz fotek z morderstw, zoofilii (to akurat jest na hardzie, ale podobno co jakiś czas robią z tym porządek) czy jakichkolwiek innych rzeczy wykraczających poza panujące w Polsce przepisy prawne.

@topic Scroll down aż do stopki... Przypadek?

BTW, można by co jakiś czas wrzucać jakieś takie kwejkowate tematy jak ten i banować wszystkich co stawiają im piwa .

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
Valkiria_ 2013-10-21, 9:49 3
WujaszekStalin, przeglądam sadola niemal codziennie, od 2009 roku. Zarejestrowałam się - chyba jakiś tydzień temu, może trochę więcej. Żeby dawać piwka i czasem coś skomentować, bo nie jednokrotnie aż palce świerzbiły. To znaczy, że jestem gorszym userem od starszyzny plemiennej?

Zaraz ktoś światły napisze: nie dlatego, ale dlatego żeś baba. Nie wychodź z kuchni.

Ja pierdole.
Zgłoś
ChomikAdrian 2013-10-21, 9:50
Cytat:

Tak wszyscy jadą po Kwejku, a to jeden chuj czy Kwejk, czy Sadistic, czy Jebzdzidy... sieć stron do zamieszczania takich samych głupot i to pod jedną banderą (patrz: stopka tej strony), a wy sobie ideologię jakąś dorabiacie niczym "sadystyczna subkultura" - to jest żałosne

Dokładnie, nic dodać nic ująć.
Zgłoś
jaxon18 2013-10-21, 10:03 1
Wraco napisał/a:

Zgłoś
MareKSG 2013-10-21, 11:00
Wszystko fajnie, dobrze, ale to nie jest zbyt sadystyczne, więc bardziej nadaje się na kwejka Gdybyś jeszcze wysłał jej materiał z harda i powiedział, że to z nią zrobisz jak jeszcze raz wyśle linka z kwejka to jeszcze by się nadawało.
Zgłoś
rorryro 2013-10-21, 11:51 1
Ależ dowaliłeś koleżance! Opowiedz mi o tym, jakim to jesteś prawdziwym sadystą.
Zgłoś
kylo3000 2013-10-21, 11:58

Zaczeły sie wakacje to nalot gimbow na sadola był. Teraz jest tego pokłosie
Zgłoś
Taumantis 2013-10-21, 12:31
kiedy ja dołączyłem?

Taumantis napisał/a:

dzięki

translator taumantis'a
#ziemniak# - wypi***alaj
#malina# - Ch ci w D
#rzeżączka# - Twoja stara to K
Zgłoś
Sober159 2013-10-21, 19:23
MocnyFull napisał/a:

po chuju. Wypierdalaj tam, skąd tu trafiłeś.

Cytat:

Nastepny debil..
Zgłoś
DevilDragon 2013-10-21, 20:21
wyznawcy sadola <3

OKON
Zgłoś
Devilyn 2013-10-21, 22:33
Ja myślę że lista tych którzy pod tym piwo postawili powinna być przestrogą ... że w ochronkach też są komputery... nigdy nie wiesz kto siedzi po 2 stronie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów