18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Dla leniwych
R................Q • 2013-05-06, 10:33
Aktywność fizyczna podczas grania w grę?
Niemożliwe? A jednak

http://www.virtuix.com
Zgłoś
Ozzy Osbourne 2013-05-06, 14:45
fajna sprawa szkoda tylko że tylko żołnierzem było pokazane bo ciekawi mnie np szpieg z nożem...
Zgłoś
Zarkker 2013-05-06, 15:15
Ciekawe czy gość może rocket jumpa zrobić.
Zgłoś
Geho 2013-05-06, 15:17
@Kolumbiako

to jest widok z okularów co ona ma, osobny ekran na każde oko. A czy 3D to nie wiem.

Chyba
Zgłoś
contracts 2013-05-06, 15:17
przybliżcie ryje do ekrana i patrzcie jedym okiem na jeden obraz drugim na drugi i macie 3D ;D
Zgłoś
fifif 2013-05-06, 15:49
@Geho

Przy osobnych ekranach na oczy właśnie 3d to żaden problem I to można takie prawdziwe 3d zrobić, nie kilkuwarstwowe czy cuś
Zgłoś
KMD 2013-05-06, 15:55
Wygląda jak gimbus w chodaku

Bardzo mnie ciekawi:
1. primo- cena
2. primo- opóźnienia
3. primo- wygoda i funkcjonalność

Może kiedyś sobie takie cudo na raty wezmę

Dziewczynki zapraszam na pw
Zgłoś
Lisuuu 2013-05-06, 16:18 1
i wez tu rocket jumpa zrob... btw. pewnie niszczy oczy
Zgłoś
thewhitestar 2013-05-06, 16:19
A jak skacze? Bez skoku na dłuższą metę musi lamić.
Zgłoś
pgpgpg 2013-05-06, 16:29
ahh i teraz zagrajcie sobie w Larrego Laffera na tym sprzęcie
Zgłoś
bania88 2013-05-06, 16:37
Jest 3D. Zatrzymajcie filmik w dowolnym momencie i widac, ze jeden obrazek jest przesuniety wzgledem drugiego.
Zgłoś
k................1 2013-05-06, 17:05
po zrobieniu zeza jest w 3d! podpowiedź dla ślepych>lekki zez by powstał 3 obraz pomiędzy tymi dwoma
Zgłoś
makabrax 2013-05-06, 18:02
w sumie fajny deal, ale bardziej to jest do zabaw przy jakichś imprezach dla dzieciaków, czy na pokazach, bo bądźmy szczerzy, to kontra mysz + kb raczej dużych szans nie ma... w sumie takie coś do stalkera multi, oczywiście wszyscy w tych wynalazkach,
hmm, tylko jak tu z czołganiem w tym czymś

Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Zgłoś
wasik72 2013-05-06, 18:11
ale ciekawy jestem jakby to wyglądało ze skyrimem
Zgłoś
Old.Mc.Boner 2013-05-06, 18:22
szybko padnij! jebs na bok i teleportujesz sie do innego pomieszczenia

Sanity is for the weak
Zgłoś
I2ufu5 2013-05-06, 18:32
zajebiście w arme by się grało !

[url=http://userbars.pl/Inne/Userbar/23532,Dysleksja.htm]
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów