📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
fajna sprawa szkoda tylko że tylko żołnierzem było pokazane bo ciekawi mnie np szpieg z nożem...
@Kolumbiako
to jest widok z okularów co ona ma, osobny ekran na każde oko. A czy 3D to nie wiem.
Chyba
to jest widok z okularów co ona ma, osobny ekran na każde oko. A czy 3D to nie wiem.
Chyba
przybliżcie ryje do ekrana i patrzcie jedym okiem na jeden obraz drugim na drugi i macie 3D ;D
@Geho
Przy osobnych ekranach na oczy właśnie 3d to żaden problem I to można takie prawdziwe 3d zrobić, nie kilkuwarstwowe czy cuś
Przy osobnych ekranach na oczy właśnie 3d to żaden problem I to można takie prawdziwe 3d zrobić, nie kilkuwarstwowe czy cuś
Wygląda jak gimbus w chodaku
Bardzo mnie ciekawi:
1. primo- cena
2. primo- opóźnienia
3. primo- wygoda i funkcjonalność
Może kiedyś sobie takie cudo na raty wezmę
Bardzo mnie ciekawi:
1. primo- cena
2. primo- opóźnienia
3. primo- wygoda i funkcjonalność
Może kiedyś sobie takie cudo na raty wezmę
po zrobieniu zeza jest w 3d! podpowiedź dla ślepych>lekki zez by powstał 3 obraz pomiędzy tymi dwoma
w sumie fajny deal, ale bardziej to jest do zabaw przy jakichś imprezach dla dzieciaków, czy na pokazach, bo bądźmy szczerzy, to kontra mysz + kb raczej dużych szans nie ma... w sumie takie coś do stalkera multi, oczywiście wszyscy w tych wynalazkach,
hmm, tylko jak tu z czołganiem w tym czymś
hmm, tylko jak tu z czołganiem w tym czymś
Sanity is for the weak
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów