apropo przypomniała mi się śmieszna historia
koleżance mojej siostry w późnej podstawówce ułamała się kaszanka będąc w kiblu - przyjechała karetka i musieli wyskrobywać pojedyncze ziarenka
A wystarczyło wepchać jeszcze smażonej cebulki...
I połowa sadoli co to między 9a10 biegną na przerwie śniadaniowej do bidy po trzy kajzerki, peto kiełbasy i czteropak najtanszego sikacza teraz zapłacze. I bardzo dobrze niech rozpie**ala. Cel Polaka - robić za śmiecia w robicie tylko po to by było za co od piątku po fajrancie do późnej niedzieli chlać. A no i jedno piwko na poniedziałek rano do PKS lub busika mu być.
Tabletek dzisiaj zapomniałaś?
I połowa sadoli co to między 9a10 biegną na przerwie śniadaniowej do bidy po trzy kajzerki, peto kiełbasy i czteropak najtanszego sikacza teraz zapłacze. I bardzo dobrze niech rozpierdala. Cel Polaka - robić za śmiecia w robicie tylko po to by było za co od piątku po fajrancie do późnej niedzieli chlać. A no i jedno piwko na poniedziałek rano do PKS lub busika mu być.
to jakim PKSem jeżdzisz??
I połowa sadoli co to między 9a10 biegną na przerwie śniadaniowej do bidy po trzy kajzerki, peto kiełbasy i czteropak najtanszego sikacza teraz zapłacze. I bardzo dobrze niech rozpierdala. Cel Polaka - robić za śmiecia w robicie tylko po to by było za co od piątku po fajrancie do późnej niedzieli chlać. A no i jedno piwko na poniedziałek rano do PKS lub busika mu być.
odezwało się kurwisko,co pizda i opierdalaniem kutasów na śniadanie ,na życie zarabia
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów