Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Aktualnie w całym regionie występują dramatyczne braki w zaopatrzeniu w synthol.
W Egipcie można kupić bez recepty każdy rodzaj sterydów.
Znajomy kupował hurtem
Gdzieś Ty wywnioskował, że mam takie doświadczenia???
Po tym:
To jest film instruktażowy, jak zorganizować paradę gejowską w kraju muzułmańskim...
Skoro twierdzisz to musialeś tego doświadczyć
Po tym:
Skoro twierdzisz to musialeś tego doświadczyć
A może ja potrafię wyciągać wnioski?
Jeden musi coś przeżyć by coś stwierdzić, inny potrafi wnioskować bez tego. Więc wątpliwości masz błędne. A może z Tobą coś nie rychtyk?
A może ja potrafię wyciągać wnioski?
Jeden musi coś przeżyć by coś stwierdzić, inny potrafi wnioskować bez tego. Więc wątpliwości masz błędne. A może z Tobą coś nie rychtyk?
Wnioski powiadasz? Hmmmm...... Ciekawe skąd wzięły Ci się te wnioski bo mi jakoś sieo e nie nasunęły
Wnioski powiadasz? Hmmmm...... Ciekawe skąd wzięły Ci się te wnioski bo mi jakoś sieo e nie nasunęły
Chciałem być grzeczny...
Jeżeli jeżdżący na jakiś kurwa platformach faceci "topless" nie nasuwają takiego wniosku, to jesteś debilem. I nie ma to nic wspólnego z orientacją.
Nie tylko mnie z gejostwem to się skojarzyło. Widocznie jesteś ograniczony umysłowo. EOT.
Chciałem być grzeczny...
Jeżeli jeżdżący na jakiś kurwa platformach faceci "topless" nie nasuwają takiego wniosku, to jesteś debilem.
Masz rację w tym wypadku jestem (wolę być) debilem
Nie tylko mnie z gejostwem to się skojarzyło. Widocznie jesteś ograniczony umysłowo.
Widocznie macie więcej wspólnego niż myślałem....
P. S. Wolę być "ograniczony umysłowo" w twoim przekonaniu niż wyciągać te same wnioski....
Aktualnie w całym regionie występują dramatyczne braki w zaopatrzeniu w synthol.
Raczej w lubrykant
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów